blog-logo

FOTO VIDEO Incendiu la o casă în Fundata. Flăcările s-au întins la alte două imobile

incendiu casa fundataPompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Fundata.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, flăcările s-au extins la alte două locuinţe şi la o anexă din vecinătate.

Un bătrân de 72 de ani are arsuri pe antebraţul drept, iar soţia acestuia, în vârstă de 68 de ani, a suferit un atac de panică.

CLICK pe poze pentru a se mări! FOTO ISU Brașov

Bilanţul pagubelor este destul de mare: „Două case au ars aproape în totalitate, iar la o atreia acoperişul pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi. De asemenea, şi acoperişul unei bucătării de vară a ars pe o supradaţă de 45 mp. Focul s-a extins cu repeziciune din cauză că imobilele erau din lemn”, a precizat Sfreja.

Alte articole:   Suplimentare de 400 de milioane de lei pentru Programele Rabla Clasic și Rabla Plus

Traficul rutier pe DN73 Pitești – Râșnov a fost reluat pe un fir în zona localității Fundata, în jurul orei 13.00.

Pentru stingerea incendiului, intervin două autospeciale şi apă şi spumă ale pompierilor din Zărneşti, echipajul de pompieri voluntari din Fundata şi de la Bran. De asemenea, la locul incendiului a fost trimis şi un echipaj SMURD; pentru acordarea primului ajutor, dacă este necesar.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.