blog-logo

Doi indivizi, prinși cu un urs în portbagaj

????????????????????????????????????

Polițiștii brașoveni au prins doi indivizi cu un urs braconat în portbagajul mașinii. Cei doi bărbați au fost reținuți de oamenii legii.

Potrivit surselor newsbv.ro, mașina a fost oprită în trafic la intrarea în Brașov dinspre București, în dreptul hotelului Ramada. Cei doi indivizi eu refuzat să se legitimeze și au făcut scandal. Potrivit unor informații, se pare că unul dintre bărbați este fost pădurar. Cei doi bărbați au 27, reespectiv 29 de ani.

„În urma controlului, polițiștii au depistat în autoturism cadavrul unui urs, acoperit cu o pătură, precum și două arme de vânătoare cu lunetă. De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că persoanele aflate în autoturism dețin în mod legal armele menționate, însă nu au putut prezenta documente justificative pentru animalul vânat”, a precizat cms. şef Liviu Naghi, purtptorul de cuvânt al IJP Braşov.

Urs3Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj şi transportul vânatului dobândit.

Alte articole:   Pacienţii asiguraţi la CNAS vor beneficia gratuit de investigaţii de screening

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.