blog-logo

Au vrut să tragă o țeapă la mall, dar au ajuns pe mâna Poliției

fete la furat in mallAu vrut să se îmbrace cu șoale de firmă, dar nu le-a surâs norocul. Patru tinere însoţite de un bărbat, care avea rolul de a conduce maşina cu care urmau să plece de la cel mai mare mall din Braşov, au reuşit să fure într-o oră haine de 6.000 de lei.

Polițiștii spun că fetele au dat dovadă de mult sânge rece şi şi-au plănuit cu atenţie fapta. S-au îmbrăcat bine ca să nu dea de bănuit. Au ales haine largi şi au intrat din magazin în magazine. Mergeau la cabina de probă cu mai multe produse. Pe unele le lăsau acolo, dar cu unele se îmbrăcau şi trăgeau apoi peste ele hainele cu care veniseră la Mall.

Alte articole:   Tematica pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat va fi adaptată la realitatea acestui an

Au reuşit să dezactiveze sistemele de siguranţă şi nimeni nu a bănuit nimic. Aşa au reuşit să iasă cu haine de 6000 de lei, toate purtate sub propria îmbrăcăminte. Au avut însă mare ghinion. Maşina cu care plecau de la Mall a fost oprită de Poliţie. Aşa a fost descoperit şi furtul, iar tinerele şi complicele lor s-au ales cu dosar penal.

„O patrulă a Secţiei 3 Poliţie Braşov a oprit pentru control un autoturism în care se aflau mai multe persoane bănuite de furturi. Poliţiştii au constatat că şoferul, un tânăr de 27 ani, avea permisul de conducere suspendat. Poliţiştii au identificat în autoturism patru tinere de 25,27,28 şi 30 ani, precum şi articole vestimentare noi (rochii, pantaloni, bluze, cămăşi). De asemenea, poliţiştii au constatat că tinerele menţionate aveau asupra lor, sub hainele personale, alte articole vestimentare noi. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că articolele menţionate,în valoare totală de 6000 lei, au fost sustrase în ziua depistării din trei magazine situate în mall, prin înlăturarea sistemului de siguranţă şi ascunderea lor sub hainele personale“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

Cele cinci persoane menţionate au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore,iar cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov,sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere,complicitate la furt şi furt.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate