blog-logo

Marius Dunca: „Am fost director de campanie şi ştiu foarte bine ce s-a făcut în fiecare organizaţie”

marius dunca„Vom face o analiză la nivel judeţean pentru organizaţiile unde s-au obţinut scoruri foarte slabe şi vom vedea unde trebuie o schimbare sau o reorganizare. Am fost director de campanie şi ştiu foarte bine ce a făcut fiecare organizaţie. Vom face o analiză în Comiteteul Executiv Judeţean şi îmi voi exprima acolo punctele mele de vedere”, a declarat noul președinte interimar al PSD Brașov, Marius Dunca.

Acesta spune că, în calitate de şef de campanie electorală, a coordonat campania pe fiecare localitate în parte. La municipiu a fost un director de campanie, Dunca nu a fost implicat, aici fiind șef Lucian Pătraşcu, actual consilier local.

„Dl. Mihai Mohaci rămâne în PSD, este consilier judeţean, este un profesionist, este membru ATOP. Mesajul meu este un apel la unitate, la solidaritate, în care să îmbinăm dorinţa de schimbare, a tinerilor, cu experinţa seniorilor. Comitetul Executiv Judeţean al PSD Brașov se va întruni săptămâna viitoare. Regret nespus că am pierdut câteva comune, unde primarii nu au înțeles că atitudinea nu trebuie să fie de la primar la cetățean, ci de la cetățean la cetățean. Ei nu au înțeles că primarul trebuie să stea între cetățeni și nu într-un birou, cum este Cristianul, Moieciu sau Voila”, spune Marius Dunca.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   29 octombrie, Ziua Internațională a Internetului. Care a fost primul mesaj transmis online
 1. Cerc vicios, dar vicios rău de tot:
  1. Dunca a fost şef de campanie în judeţ
  2. Chiar el declară că rezultatele sunt slabe taman în judeţ
  3. Şeful de campanie răspunde de rezultatele slabe din judeţ (inclusiv din municipiu, că cine s-a dus la Dragnea pentru Popa candidat?)
  4. Şeful trebuie tras la răspundere (ce spunea Dragnea despre Braşov?)
  5. Atunci pe cine îl facem şef absolut pe judeţ?
  6. Pe Dunca. Prietenii ştiu de ce!

  Reply
 2. Mai fratilor, PSD Brasov e condus tot de Nita, chiar daca „din culise”. Chestile astea cu Mihaci acolo, Dunca dincolo sunt…teatru de papusi!

  Reply
 3. Si domnul Catalin Petcu ce zice ? Se bucura, ca avem oportunitati, firesteee !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.