blog-logo

Biciclist accidentat pe trecerea de pietoni

foto: arhiva

foto: arhiva

Un echipaj de la Ambulanţă acordă îngrijiri medicale unui biciclist accidentat de un autoturism pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Iuliu Maniu, în dreptul jotelului Ambient.

„O Skodă Octavia cu număr de București a trântit la pământ biciclistul. Bicicleta era deformată rău. Domne ferește!”, ne-a scris un cititor.

Potirvit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, victima este un tânăr de 27 de ani, care a fost transportat la spital. Este conștient și are zgârieturi la mâini și la picioare.

La locul accidentului a ajuns și un echipaj de Poliție pentru a stabili împrejurările accidentului.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTO Trei brățări dacice din argint, descoperite la Brașov
 1. Dacă biciclistul era angajat în traversare pe trecerea de pietoni, atunci e grav: pentru că acea trecere e semaforizată și deci mașina a trecut pe roșu. Iar dacă biciclistul se afla în mers pe banda lui de biciclete – lucru cel mai probabil, atunci e la fel de grav mai ales că în zona asta de la începutul străzii Iuliu Maniu, automobiliștii merg ca pe tarlaua lui tata, fără să țină deloc seama de banda de biciclete. Punct.

  Reply
 2. Dar biciclistul ce căuta pe bicicletă pe trecere?

  Reply
 3. Nu era pe trecerea de pietoni. Cred ca mergea intre coloanele de masini. Cu toate ca pe partea dreapta exista pista pt biciclete.
  Omul era relativ constient, a raspuns la intrebarile politistului care a sosit la fata locului, dar s-a lovit serios la cap, parbrizul Octaviei a fost spart. Am facut vreo poze la fata locului, imediat dupa accident.

  Reply
  • Bre nea Claus, ia spune-mi și matale, dacă un biciclist dupe Iuliu Maniu vrea să meargă pe Vlad Țepeș cum face treaba asta ținîndu-se obligat (cum susții matale inconștient) pe banda de biciclete?! Ei?!

   Reply
    • Serios? Adică îl lași pe șoferul care vine ca desperatul pe banda din stânga ta, care nu te lasă nici mort să-i intri în față, îl lași zic să treacă pentru ca să ce? Să-ți spun tot eu: ca să te blocheze și să nu mai poți să te strecori printre botul mașinii lui și coada celui din față în care idiotul s-a băgat tocmai de aia. Adică ca să nu mai poți trece.

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate