blog-logo

PER l-a dat afară din partid pe Ionel Goidescu

catalin namaescuPartidul Ecologist Roman a hotarât luni, 20 iunie, în cadrul Biroului Permanent al PER, întrunit statutar, excluderea din calitatea de membru de partid a lui Ionel Goidescu, fapt ce duce automat, conform articolului 23, al.2, la pierderea tuturor funcțiilor pe care le detine în partid, precum si pe cele elective sau demnitati de stat obtinute în numele PER.

Decizia a fost luata ca urmare a nerespectarii de catre Goidescu a deciziilor Biroului Permanent National luate sâmbata, 11 iunie 2016, din cauza ca Ionel Goidescu a continuat sa transmita comunicate de presa în numele PER, desi s-a hotarât ca acestea sa se faca doar cu acordul conducerii de la București pâna la finalizarea negocierilor post-electorale. De asemena, spune conducerea centrală a ecologistilor, Goidescu ar fi proferat injurii și amenintari la adresa presedintelui Partidului Ecologist Roman, Danut Pop.

Alte articole:   Festivalul Internațional de Teatru Maghiar, la Teatrul Sică Alexandrescu

Conducerea interimara a organizatiei judetene Brasov a PER a fost preluata de presedintele executiv national, Catalin Namaescu (foto).

Goideascu pretinde că a fost dat afară pe motiv că nu a îndeplinit ordinele venite de sus – să facă alianță cu PNL – UDMR și PMP la nivelul Brașovului. El spune că va constesta atât la nivel de partid, cât și în instanță decizia de excludere.

La nivel național , PER a oțbnut la alegerile locale din 5 iunie 2016 în jur de 3%.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.