Modificări al orarului RAT Brașov din cauza Campionatului de Viteză în Coastă

autobuz 34jpgRegia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că în perioada 16 – 18 iunie 2016 va opera unele schimbări de orare şi trasee, determinate de desfăşurarea în zona Livada Poştei şi pe şoseaua spre Poiana Braşov a unei etape din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Astfel, de joi, 16 iunie 2016, din jurul orelor 12.00 şi până sâmbătă, 18 iunie a.c., la orele 22.30, autobuzele de pe linia 50, în capătul de linie Livada Poştei, nu vor mai opri la primul peron, cel din faţa Casei „Baiulescu”, ci la cel imediat următor.

Atât vineri, 17 iunie a.c., cât şi sâmbătă, 18 iunie, va fi oprită circulaţia autobuzelor de pe linia 20 (Livada Poştei – Poiana Braşov), după următorul program:

  • între orele 8.30 şi 12.30. Ultimele plecări în curse se vor efectua la orele 8.00, din ambele capete de linie, iar primele, după reluarea circulaţiei rutiere, la 12.30, din ambele capete de linie.
  • Între orele 14.00 şi 19.30. Ultimele plecări în curse se vor efectua la orele 13.30, din ambele capete de linie, iar primele, după reluarea circulaţiei rutiere, la orele 19.30 din Poiana Braşov, respectiv 20.00 din Livada Poştei.

Reprezentanții  R.A.T. Braşov au anunțat că vor depune toate eforturile pentru ca, în ambele zile, imediat după ce se va finaliza competiţia auto, să asigure circulaţia mijloacelor de transport în comun pe linia 20.

Alte articole:   Tragedie la Voila! Tânăr mort electrocutat!

De asemenea, R.A.T. Braşov îşi cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegerea arătată. În funcţie de eventuale măsuri operative dispuse de Poliţia Rutieră sau organizatori, mai pot apărea unele schimbări în traseele operate de R.A.T. Braşov.

În altă ordine de idei, conducerea R.A.T. informează că mijloacele de transport în comun vor circula în cursul zilei de 20 iunie 2016, a doua zi de Rusalii, conform orarelor corespunzătoare unei zile de duminică. Astfel, în ziua respectivă, autobuzele și troleibuzele R.A.T. Brașov vor circula între orele 06.30 – 22.30.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.