blog-logo

În weekendul 17-19 iunie, la Coresi Shopping Resort sărbătorim bucuria de a fi împreună!

Coresi sarbatoarea muziciiLa Coresi Shopping Resort, ne place să ne bucurăm de fiecare zi, de fiecare ocazie pe care o avem de a fi împreună cu tine și de a te face să prețuiești și mai mult momentele în familie și între prieteni. De aceea, vara aceasta este un motiv în plus pentru noi să clădim la Coresi un sezon plin de surprize, culoare și voie-bună!

Pentru noi toți, Coresi este mai mult decât un proiect, după mai bine de 12 luni în care am fost împreună zi de zi, putem confirma că este o pasiune și a devenit un stil de viață. Misiunea noastră este de a uni și reuni comunități, artiști, sportivi, copii, familii,de a sprijini acolo unde este nevoie de noi, de a fi locul bucuriei și al prieteniilor sincere.

Alte articole:   Județele Sibiu și Mureș peste Brașov la capitolul câștiguri salariale

Așa cum deja știi, până pe 15 iulie, te așteptăm la Coresi să facem galerie la meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal. Toate meciurile EURO 2016 vor fi difuzate live pe ecranul exterior. În food-court vei putea vedea zilnic meciurile de la orele 16.00 și 19.00, așa că vino să trăim împreună emoția competiției!

Coresi Fashion Gate FestivalVineri, 17 iunie, îți promitem o zi a eleganței și stilului,  alături de prietenii noștri de la Casa de Cultură a Studenților Brașov. Astfel, începând cu ora 18.00 ești invitat în Piața cu Copaci la cea de-a doua ediție la Fashion Gate Festival.

Sâmbăta și duminica sunt dedicate familiei, jocului și distracției alături de cei mici. Astfel, sâmbătă dimineață, de la ora 11.30 trebuie să îți rezervi un loc în Piața cu Copaci pentru o nouă piesă de teatru pentru copii alături de Valiza cu Teatru.

Alte articole:   ALDE Brașov - campanie de prevenirea cancerului la sân

Voia bună continuă cu o nouă sesiune a programului “Academia bunelor maniere” pentru cei mai mici dintre vizitatorii noștri, la Șezătoare, începând cu ora 14.00.

Seara, de la ora 18.00, vei putea admira în Piața cu Copaci o expoziție a Muzeului Național “George Enescu” care va fi completată  de un mini-recital la pian și vioară, susținut de Diana Ionescu și Vlad Maistorovici.

Evenimentul face parte din programul cultural Vibrate Festival.  Cu celebra pianistă brașoveană ne vom reîntâlni luni, 20 iunie, de la ora 15.00, în zona Șezătoare, ocazie cu care va susține cu atelier de meloterapie pentru copiii cu nevoi speciale.

Marți, 21 iunie, de la ora 16.30, vom sărbători muzica la Coresi. Astfel, scena din Piața cu Copaci va răsuna de vocile minunate ale talentaților copii și tineri brașoveni. Amatori sau profesioniști, elevi sau studenți, cu toții vor aduce un omagiu celei de-a opta minuni a lumii: muzica. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Alianța Franceză.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.