Câju rupe tăcerea: Realitatea cruntă de la Aeroportul de la Ghimbav

mariana caju„La Aeroportul internaţional Braşov – Ghimbav lucrurile stau rău, în sensul că de când am fost validată m-am dus la faţa locului şi am găsit o situaţie, nu vreau să spun dezastruoasă, dar nu foarte bună. Am luat măsuri – am încercat să asigurăm paza obiectivului, în sensul câ trebuie să se cunoască ce se întâmplă acolo 24 de ore din 24, prin Direcţia de Pază a Consiliului Județean şi am externalizat doar administrarea pistei”, a declarat vicepreședintele CJ, Mariana Câju, care a deținut timp de două luni funcția de președinte interimar al instituției.

Scriptic, Consiliul Județean a cheltuit aproximativ 25 de milioane de euro, dar cei care vor veni la Consiliul Județean ar trebui să facă o evaluare exactă a ceea ce este acolo, mai spune Câju, care crede că singura salvare a acestei investiţii este asocierea cu Primăria Braşov.

Șocante de-a dreptul au fost dezvăluirile cu ceea ce s-a întâmplat la acest obiectiv de investiții.

„Gardul a fost făcut de vreo patru ori şi tot nu e gata, iar situaţia pistei nu e fericită – există o garanţie a constructorului pe 9 ani, dar dacă nu facem de urgenţă toate lucrările care au legătură cu canalizarea din jurul pistei poate să se deterioreze mult mai rapid decât ne imaginăm. Ce să vă spun… Am găsit grădini de zarzavat aici, mașinile de la Institutul Cartofului traversau pistă că mergeau la niște culturi să le stropească… Am luat legătura cu toate instituţiile să nu mai aterizeze aeronave pe pistă. Amenda este de 30.000 de lei. Sunt nişte zboruri private lângă aeroclub, care organizează lecţii de zbor. A fost dat un avertisment, dar trebuie menționat că se poate ateriza în situaţii de urgenţă”, a precizat Câju.

Gardurile au fost făcute de firma Gotic, iniţial, iar ulterior de o firmă Kasim, patronată de unul dintre noii consilieri judeţeni, Andi Kadas. Mai mult, tot firma acestui nou ales judeţean este cea care a subcontractat realizarea pistei Aeroportului de la societatea Vectra, patronată de omul de afaceri Marcel Butuza.

Aceasta a menționat că înainte să preia atribuțiile de președinte, se considera o persoană informată cu ce se întâmplă în instituție, ea fiind prezentă zilnic în Consiliul Județean, dar recunoaște că știa în profunzime doar problemele din sănătate, dar în rest nu cunoștea mai mult de 5% în profunzime cu ce se întâmplă în CJ.

Rămâneţi alături de newsbv.ro. imediat, dezvăluiri incendiare asupra situaţiei din Sănătate şi cât de gravă este situaţia economică a Consiliului Judeţean Braşov. 

Loading...
 1. da de ce sa nu se mai aterizeze , D-na Caju? ce e rau in asta? sunteti buni numai sa faceti rau acolo la CJ!

  Reply
  • @vlaicu

   pai sa aterizeze doar cand se vor putea face si controale asupra avioanelor , marfurilor si pasagerilor, clar?

   iti imaginezi ca acolo pot ateriza avioane de mici dimensiuni care sa care droguri , arme, si teroristi islamici? ce I-ar putea impiedica sa o faca?

   ca doar nu exista nici politie de frontiera si nici alta institutie prezenta pe campul ala betonat, as aca orice bandit poate intra in UE fara bataie de cap

   Reply
 2. Draga Mariana,
  Umbla vorba prin targ ca iti doresti sa ajungi in Parlament si pentru asta te-ai apucat sa strangi documente din CJ ca sa poti obtine locul prin santaj!
  Nu uita ca sunt si oameni curati care vor vorbi de afacerile tale din CJ. Si o vor face direct la DNA. Asa ca, sa nu iti faci planuri vara asta!

  Reply
 3. De la aeroport international s-a ajuns la o bucata de beton pe care nu sunt in stare sa o pazeasca. Cum P…M… sa faci un gard de patru ori? Stam in tara Barsei sau in tara PROSTILOR? Asta DA capacitate administrativa, BLONDO.

  Reply
 4. Gardul nu e afacerea ei. Ea e specializata in licitatiile de la spitale, a se vedea stenogramale din dosarul lui Mos Aristotelos!

  Reply
 5. Şi în numirile pe bază de concurs aranjat, tot de la spitale! De exemplu sp judeţean, unde a pus bazele dinastiei Neculoiu, unde soţu a fost urmat de nevasta sa ca să-i păzească mânărelile şi să -i ţină locul ocupat. Pentru situaţia că nu mai pupă loc de parlamentar. Şi nu pupă!

  Reply
 6. v-ati apucat sa o faceti praf … 🙂
  acum cine o sa ne mai spuna de ce trebuie sa lasam in paragina ditamai dreptunghiul de beton in loc sa il folosim la maxim in conditiile date. aaa, piua, faza cu stratul de protectie nu tine decat la cei ce nu se pricep.

  Reply
  • Stelian Cojocaru 16 iunie 2016, 1:02 PM

   Aha.. și dumneavoastră vă pricepeți, domnule ”Aurel Vlaicu”.. oricine ați fi dvs?

   Reply
   • Auzi, bai Stelica, dar tu la ce te pricepi ?
    Uite, eu ma pricep sa ii urez de bine lui Caju. Sa ii aduc aminte cum facea ea studii de fezabilitate la spitalele din Brasov fara licitatie, sa ii garantez ca viata ei politica s-a cam terminat, pot chiar sa-i reamintesc un episod mai…deocheat de la Rasnov, din vila domnului Aristotel… Tu ce poti ?

    Reply
    • Adevărat ai grăit, măi Flavius! Doar că eşti cam cinic, după cum îţi e şi nick-name-ul… Să loveşti tu într-o doamnă acolo unde o doare mai tare? În punctele ei esenţiale? Nţ! Nţ! Nţ!

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap