blog-logo

Spărgător de locuințe și firme în Germania, prins la Făgăraș

spargator casaUn bărbat urmărit internațional de autoritățile judiciare germane pentru furturi din locuințe și societăți comerciale a fost prins de polițiștii din Brașov.

În data de 10 iunie, polițiștii din cadrul I.P.J. Brașov au depistat, în Făgăraș, un bărbat, de 22 de ani, care era urmărit internațional.

„Cel în cauză era căutat de autoritățile judiciare germane din Rastatt, care au emis un mandat european de arestare pe numele său pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și constituire de grup infracțional. Acesta este bănuit că, în perioada decembrie 2015 — martie 2016, împreună cu alte persoane, ar fi comis trei furturi din locuințe și societăți comerciale, cauzând un prejudiciu total de 5.100 de euro”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, cms. șef Liviu Naghi.

Bărbatul a fost prezentat  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov și Curții de Apel Brașov, iar magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 15 de zile.

Alte articole:  

Acesta a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, până la finalizarea procedurilor de predare internațională.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate