blog-logo

Care sunt cele mai căutate piese auto online în județul Brașov

aglomeratie trafic brasovÎn urma unui studiu efectuat pe baza datelor Google din ultimii doi ani, specialistii DWF impreuna cu Autoatu.ro, magazin online de piese auto si accesorii, au analizat pentru newsbv.ro preocuparea exprimata de brasoveni pentru principalele categorii de piese auto comandate pe internet.

In primul rand, pentru a avea o imagine de ansamblu a situatiei din Brasov cu privire la acest domeniu, este important de mentionat ca, pe plan local, in 2015, inmatricularea vehiculelor noi a crescut cu 24,12% fata de anul trecut, in timp ce interesul brasovenilor pentru masinile second hand s-a majorat cu numai 12,74%. Acest lucru plaseaza judetul Brasov pe locul 17 la nivel national, cu o crestere mai mare decat cea inregistrata in judete precum Arad sau Botosani.

In judetul Brasov, doar 61,41% din totalitatea drumurilor nationale si judetene au fost modernizate pana in prezent, ceea ce situeaza judetul pe locul 12 la nivel national. Analiza Autoatu.ro scoate in evidenta cele mai frecvente probleme tehnice pe care le au automobilele din Brasov, pe baza evolutiei interesului local pentru piesele auto online. Categoriile de piese auto care se remarca sunt: filtrele, sistemul de franare si cel de directie.

 Potrivit informatiilor furnizate de Google din ultimele 12 luni, interesul locuitorilor judetului Brasov pentru placute de frana si discuri de frana a crescut cu 14,70% fata de anul anterior, insumand un total de 7,880 de cautari, aceasta categorie de piese auto fiind pe prima pozitie.

In ceea ce priveste sistemul de directie, cautarile online pentru astfel de produse s-au majorat cu 17,66% spre deosebire de anul trecut, ceea ce indica faptul ca vehiculele au avut nevoie de mai multe reparatii in acest sens.

„Studiul releva ca volumele de cautari pentru modelele de filtre de particule, de ulei, de aer etc, au crescut cu 11,47% in ultimul an, cand a fost inregistrat un numar de 4,470 cautariö, declara dl. Daniel Deftu, Manager Online Autoatu.ro.

Per total, datele Google evidentiaza o majorare de 14,63% a interesului brasovenilor pentru achizitionarea unor piese auto online in ultimele 12 luni, acest lucru fiind o dovada ca acest domeniu este in continua ascensiune.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Raed Arafat: Sunt persoane care îndrăznesc să prezinte documente false la intrarea în țară

Leave a Reply

Your email address will not be published.