Cei doi bărbaţi au încercat să mituiască un poliţişti cu un BMW X6, ca să scape de mai multe infracţiuni rutiere. Al-Jenabi Ali-Eduard fusese prins fără permis şi băut la volan.  Bărbaţii au fost condamnaţi în primă instanţă de Tribunalul Braşov, iar acum Curtea de Apel a menţinut decizia şi le-a respins apelurile inculpaţilor.

Alte articole:   Terasa Serenity cu vedere spre lacul cu lebede albe și negre vă așteaptă!

Al-Jenabi Ali-Eduard  a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare pentru dare de mită. Va sta însă la închisoare doi ani şi şase luni deoarece era eliberat condiţionat, iar acum va executa şi restul de pedeapsă rămas.

Nicolae Dogar a fost condamnat  şi el la un an şi şase luni de închisoare, dar va executa  2 ani şi 9 luni de închisoare, din acelaşi motiv. Era eliberat condiţionat şi mai avea de executat un rest de pedeapsă.

„Autovehiculul urma să-i fie remis agentului de poliţie pentru ca acesta să nu întocmească un proces verbal de constatare a infracţiunilor flagrante săvârşite de suspectul Al — Jenabi şi pentru a nu trimite probele de sânge recoltate de la acesta din urmă la spital. Anterior, suspectul Al — Jenabi a fost depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul respectiv fără a avea permis de conducere şi având o concentraţie de 0,65mg/ alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Alte articole:   Cu mască la Râșnov și Bran. Orele și zonele unde purtarea măștii este obligatorie