blog-logo

Protest la Protecția Consumatorului

protectia-consumatorului-brasovFuncționarii din Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului au decis spontan să protesteze astăzi, între orele 12.00 -13.00, nemulțumiți de nivelul de salarizare, cu mult mai redus decât, spre exemplu, al colegilor de la Direcția Sanitar-Veterinară.

„Această acțiune are menirea de a atrage atenția asupra salarizării inacceptabil de mici a funcționarilor publici din cadrul instituției și a discordanțelor extrem de mari care există pe plan salarial între aceștia și ceilalți funcționari cu atribuții similare. Nemulțumirea survine în contextul în care, în aceste zile, se ia în discuție o eventuală aliniere a salariilor fucnționarilor publici din cadrul ANPC cu cele ale funcționarilor din alte instituții cu atribuții similare, lucru care a creat de-a lungul timpului o amplă nemuțumire”, a precizat cms. Iuliu Dîrstaru, din partea sindicatului funcționarilor publici.

Acesta a precizat că activitatea instituției nu va fi afectată pe perioada protestului și a anunţat că, dacă lor semnalul de alarmă  nu este luat în considerare, urmează acţiuni de protest mult mai ample.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   „Fii în centru!”: Un milion de euro pentru proiectele studenților Universității Transilvania

Leave a Reply

Your email address will not be published.