blog-logo

PNL: Opţiunea noastră pentru preşedintele Consiliului Judeţean Braşov este Adrian Veştea

adrian vesteaLiberalii îl susţin pe primarul Râşnovului, Adrian Veştea, pentru a fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov. Acesta a precizat că, dacă nu va fi ales preşedinte, va renunţa la postul de consilier judeţean şi va rămâne primarul Râşnovului. În caz contrar, oraşul va fi condus de viitorul viceprimar.

„Dacă PNL şi-a asumat candidatura mea pentru funcţia de preşedinte şi şi-o va asuma în continuare. Am toată convingerea că, împreună cu celelalte forţe politice din jud. Brşaov, vom găsi soliuţiile pentru a merge într-o direcţie bună, pentru a recâştiga încrederea oamenilor faţă de politicieni şi de administraţia locală”, a declarat Adrian Veştea, co-preşedintele PNL Braşov.

Liberalii spun că vor avea o şedinţă zilele următoare şi  „vrem ca să intrăm cât mai repede la treabă, nu să aşteptăm vacanţa şi abia apoi să ne apucăm de treabă”.

„Noi le mulţumim celor de la UDMR care au întins o mână prietenească către PNL încă din campania electorală”, a afirmat celălalt co-preşedinte al PNL Braşov, Mihail Veştea, care astfel confirmă faptul că la Consiliul Judeţean unul dintre posturile de vicepreşedinte este rezervat pentru Kovacs Attila.

Dintre cei  768 de consilieri locali la nivelul județului, 320 sunt liberali, 211 PSD, 29 PER, 47 UDMR, 13 FDGR, 40 ALDE, 23 PMP, independenți – 11 , UPC – 3, PRO – 7 , APC – 2, verzii 2, PNŢCD 4, MSL – 1,  alianţa ALDE + PSD -10, PSRO – 5, PPMT -3,  UNPR 21, M10 – 7 , PND – 6, PPU – 2.

Distribuie dacă îți place!
 1. Stati putin sa inteleg si eu. La Rasnov, din 14.000 de persoane cu drept de vot, au votat 6500. Din astia, 3700 l-au votat pe Vestea. Acum, cand nici macar nu s-a terminat numaratoarea finala, vine Vestea si il desemneaza primar pe Butnariu.. Asta e democratie bai fratilor ? Oare ce parere au votangii domnului ?? L-au votat pe el sau pe alalalt ? Ce dracu se intampla cu tara asta ??

  Reply
  • Mos Craciun o-i fi tu bun dar nu stiu la ce …. Daca nu intelegi cum merge treaba ar fi mai bine sa te informezi si apoi sa ne „aduci cadouri otravite”. Orice localitate trebuie condusa de cineva, in speta de primar. Daca primarul nu poate sa-si indeplineasca atributiile (pentru ca de ex. devine presedintele consiliului judetean) atunci atributiile sale sunt preluate de viceprimar (sau unul dintre viceprimari) pana va fi desemnat un nou primar (dupa alegeri) intr-un termen de nu mai stiu cate zile … . E simplu. Oamenii vor merge din nou la vot pentru a se stabili cine la va fi primar…

   Reply
 2. Mosule, ce tanar esti……cum zice cantecul, esti in Romanica si Brasov, unde una zice si crede partidul si oamenii sai, si alta se decide, la alte Stucturi+ sec, mafiote si de coruptie.. Intrebarea dumitale e buna si indreptatita, dar uneltirile pnl.ului brasovean, care, se pare e mai corupt decat psd, e ceva de genul extraterestru. Este imoral si absurd ca un primar ales cu majoritate de voturi sa mearga, acolo, unde partidul doreste, iar el este dorit mai Sus….la dna

  Reply
 3. NUUUU! Nu se poate ! Ce sa caute Vestea ? Noi il vrem pe Dunca, sa isi ia si el modelul nou de X5, poate de data asta il trece in declaratia de avere…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate