blog-logo

Liviu Dragnea: PSD nu și-a îndeplinit obiectivele la Brașov

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis marţi celor ”în jur de 1.700 de primari” PSD să nu plece în concediu, remarcând că partidul priveşte cu satisfacţie faptul că a început să câştige primării în mediul urban ”mai mult decât de obicei”.

Liviu Dragnea a anunţat că, ”după finalizarea negocierilor şi a deciziilor importante din Parlament”, va merge prin ţară ”având câteva obiective foarte clare”, printre care să se asigure ”că nu pleacă toată lumea în concedii după aceste alegeri pentru că este important să înceapă efectiv munca în administraţia locală – oamenii nu i-au votat ca să le ofere un premiu sau un tichet de vacanţă, i-au votat ca să înceapă lucrul imediat”.

Dragnea a mai spus că va avea întâlniri cu toţi primarii PSD şi cu preşedinţii de Consilii Judeţene ”pentru ca proiectele cu care au venit în campanie şi au fost aleşi să fie parte din programul PSD de guvernare”.

Alte articole:   Oamenii legii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 202 sancțiuni contravenționale

Liderul social-democrat a declarat că în Comitetul Executiv Naţional au fost analizate rezultatele alegerilor locale de duminică, iar una dintre constatări a fost că ”am câştigat mai multe oraşe decât de obicei, deci a început să câştige PSD şi în oraşe mai mult decât de obicei, ceea ce pentru noi este o veste bună”, relatează Mediafax.

”Avem în jur de 1.700 de primari, asta înseamnă 53% din numărul total (…). La Consiliile judeţene, calculând numărul de mandate de consilieri judeţeni, procentul este 44,2%, vot politic direct este de aproximativ 40% (…) Avem reşedinţe de judeţ pe care nu le-am avut până acum (…) Am pierdut şi trei reşedinţe de judeţ pe care le-am avut: Botoşani, Satu Mare, Ploieşti”, a concluzionat preşedintele PSD.

Alte articole:   Raluca Turcan: Majorarea pensiilor cu 40% e o iluzie

Dragnea a mai spus că va face o evaluare a organizaţiilor cu rezultate slabe, dar după ce se vor încheia negocierile pentru formarea majorităţilor în consiliile locale şi judeţene, care sunt foarte importante.

Potrivit acestuia, dacă într-o organizaţie va ajunge la concluzia că trebuie să se schimbe ceva serios, o simplă sancţiune sau un simplu pachet de sancţiuni nu este suficient. Dragnea a convocat liderii PSD, marţi la București, pentru a face o analiză a rezultatele alegerilor locale. Patru judeţe nu şi-au îndeplinit obiectivele: Botoşani, Cluj, Braşov, Suceava şi a pierdut şi trei reşedinte de judeţ.

„Acolo trebuie să luăm măsuri serioase, pentru că, de exemplu, în această campanie electorală toţi colegii mei care au înţeles ce am hotărât la congres, care au înţeles care este noua linie a partidului, abordarea, atitudinea, au câştigat alegerile, şi mă refer în primul rând la primari. Colegi primari care aveau două, trei, patru, chiar cinci mandate, care au crezut că se pot comporta urât cu oamenii sau care au crezut că pot fi aroganţi sau îngâmfaţi, şi care au crezut că de la sine vor fi aleşi, au pierdut. Şi în judeţele unde am fi putut avea rezultate mai bune şi nu le-am obţinut, una din cauze a fost şi atitudinea conducerii judeţene. (…) Nu merg să cosmetizez nicio organizaţie, merg să iau măsuri serioase şi profunde. Vom lua toate măsurile necesare pentru ca acea organizaţie să devină funcţională şi să poată exploata potenţialul PSD. Vestea bună este că sunt puţine judeţe în această situaţie. Vestea proastă este că sunt judeţe la care nu mă aşteptam”, a precizat liderul PSD.

Distribuie dacă îți place!
 1. Haoleu, ce harneală se pregătește! Ce vă faceți obamistilor, duncanistilor și chiriacistilor, ce-o să mai mănâncă gurile voastre după ce vă gonește Dragnea de la butoane? Ziceați că aveți rezultate mai bune ca oricând? Și vă contrazice președintele vostru? Nu cumva greșește ? Să vezi acum critici brașovene la El Lider Maximo…

  Reply
 2. Dunca isi va declara oare Bemveul ??? Ala cu WDA, pe care il parcheaza ca un cocalar…

  Reply
 3. Nu. Îl donează lui Dragnea, poate îl mai lasă o tură!

  Reply
 4. Nuuu cred! Din nou?! Asa cevaaa! Traiasca intelegerile pe sub masa!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate