blog-logo

Rezultate alegeri locale 2016 Brașov: Scripcaru a câștigat Primăria!

george scripcaru

 

10.00 Potrivit datelor finale prezentate luni de Biroul Electoral Municipal, Scripcaru a obţinut cele mai multe voturi pentru Primăria Braşov, câştigând cel de-al patrulea său mandat de primar cu 45.897 de voturi (51,23%) din cele 89.584 de voturi valabil exprimate.

El a fost urmat de candidatul PSD, Răzvan Popa cu 15.230 de voturi, pe locul trei fiind desemnat candidatul independent Mihai Sturzu (ex-PSD, membrul trupei Hi-Q) cu 8.526 voturi.

Candidatul PNL Adrian Gabor a obţinut 4.884 voturi.

9.00 După introducerea datelor de către liberali, din 176 de secţii, rezultatele alegerilor pentru postul de primar al Braşovului sunt: George Scripcaru – 51,24%, Răzvan Popa 17,36%, Mihai Sturzu – 9,43%, Adrian Gabor 5,45%, Cristian Macedonschi – 4,09%, Cătălin Leonte – 2,87%.

Alte articole:   Hoț de buzunare prins de polițiști si introdus în arest

4.10 După centralizarea voturilor din 158 de secţii din municipiul Braşov, în cadrul  unei numărători paralele făcute de către liberali, Scripcaru obţinuse 51,48%, Popa 16,93%, Sturzu 9,38%, Gabor 5,46%, Macedonschi 4,11%, Leonte 2,91%.

2.00 Conforma datelor parţiale oficiale furnizate de Biroul Electoral Central, în municipiul BraşovGeorge Scripcaru, a obţinut un nou mandat de primar cu 52,5% din voturi.

Potrivit datelor BEC, pe locul al doilea se află Răzvan Popa, din partea PSD, însă la o distanţă mare de George Scripcaru, cu 16,9%. Candidatul independent, Mihai Sturzu a reuşit să obţină 8,9% şi abia pe locul patru s-a clasat candidatul PNL, Adrian Alexandru Gabor, cu 5,9%.

Alte articole:   Raziile anticovid continuă: mii de persoane legitimate, sute de firme controlate, amenzi de zeci de mii de lei

Următorii sunt: Macedonschi Cristian (Forumul Democrat Al Germanilor Din România) – 3,840%, Leonte Cătălin (Candidat Independent) – 2,854%,  Atomei Adrian (Partidul Alianţa Liberalilor Şi Democraţilor) – 2,135%

22.20 Centralizarea datelor la sediul PNL Brașov îl dau câștigător pe George Scripcaru, care a candidat ca independent. Astfel, liberalii spun că primarul în funcție a câștigat un nou mandat, cu peste 50% din voturile valabil exprimate.

Deja au început să vine rezultatele de la secțiile de votare, iar Scripcaru deține peste 50% din sufragii. Următorul în preferințele brașovenilor este Răzvan Popa (PSD). Deocamdată nu există cifre care să fie relevante, dar liberalii spun că nu vor exista surprize sau răsturnări de situație.

Alte articole:   CFR Călători: Transportul feroviar trece la ora de iarnă

Cu alte cuvinte… „Dezvoltarea continuă!”

Distribuie dacă îți place!
 1. Bine măcar că mai sunt brașoveni care gândesc: adică ăia 55% care știu bine că toți catindații și toate partidele sunt…mână în mână. La furat zic.

  Reply
 2. Pardon, stai că acu văd că am greșit: pentru municipiul Brașov au votat doar 37%!

  Reply
 3. Ma bucur enorm pentru d-nul George Scripcaru felicitari e singurul primar care de la mandatul său a facut ceva frumos in Brasov și pentru Brașoveni fata de foști primari din trecut.

  Reply
 4. multa minte au brasovenii de au votat, 50 % pe un Hot notoriu si un inculpat.
  Da, sunt doar 37 % ce au votat, pentru ca acestia sunt, mai mereu . La restul le e scarba de toti politicienii corpti si ipocriti, cum e fruntas Scripcaru la asa ceva.
  Pentru mine , acest primar este pe hartie, formal, pe mine nu ma poate reprezenta un om ce a furat milioane de euro din avutul public si privat.

  Reply
 5. Felicitari,continuati sa faceti o treaba buna si poate in viitor se poate face o investitie legata de un strand pentru brasoveni si nu numai…….

  Reply
  • Nu ștrand stimabile…CETul trebuie sa arda gunoaiele si sa producă energie. Suedezii aproape ca au închis toate rampele de gunoi. E greu de gindit o astfel de strategie cu bătaie lunga ? Crezi ca nu avem proiectanți pentru așa ceva ? La primărie nu cîștiga nimeni fara spaga. Asta mi-au spus oameni care au încercat . Pe spagari ii știe si politia care e mina in mina cu ei. Nici acum nu s-au potolit….după atitea arestări.

   Reply
 6. Felicitări dle Scripcaru. Se pare că brașovenii au avut ochi să vadă. Bravo.

  Reply
 7. Felicitari domnule Scripcaru. FURATI si in continuare.De fapt e singurul domeniu in care aveti expertiza, viziune si profesionalism. FELICITARI si la mai MULTE HOTII.

  Reply
 8. Eu sincer, în locul lui Scripcaru nu as mai fi candidat, din moment ce nu avea susținerea PNL. Nu a făcut altceva decât sa boicoteze partidul. Pe sprijinul cui contează dumnealui?

  Reply
 9. Independent ,nemernica ce esti ,poate ai vrut sa intrebi pe a cui sprijin se bazeaza ,nu cum ai scris tu .Dupa ce inveti sa scrii apoi sa inveti sa citesti ce scrii si numai dupa aceea sa dai enter …

  Reply
 10. Meluş Negrescu Adica 55% din 37%. Adica 88% nu au votat cu scripcaru.(nu cu S)

  Reply
 11. Românii, ciudaţii Europei. “Societatea românească acceptă la scară largă corupţia”, cititi din Gandul, on line, poate va mai luminati fraieri ce ati votat un Infractor penal, Scripcaru.
  Da, e greu cu civilizatia la romani.

  Reply
 12. Cred ca se aplica si in cazul dvs aceeasi recomandare. Cu tot respectul insa ma gandesc ca nu v-ati citit cu atentie randurile inainte de a le posta. Iar daca jigniti nu cred ca rezolvati mare lucru

  Reply
 13. 45.897 de complici la furt.

  Reply
 14. Bun asa , dar….din 7 aprilie 25.000 de locuitori nu au apa calda , e inuman !!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.