blog-logo

Apel către brașoveni! Apel către liberali!

adrian atomei.jpgAcest apel nu se vrea a fi un discurs politic ci un îndemn sincer.
Acest demers este o chemare la democrație, respect și libertate.

Dreptul nostru la democrație a fost câștigat cu sânge de către români, și brașoveni deopotrivă,  oameni care și-au dorit libertatea cu prețul vieții și au avut curajul să lupte pentru ea. Astăzi noi suntem beneficiarii direcți ai eroismului lor.

Copil fiind inspirat de eroismul acestor oameni mi-am dorit dintotdeauna să fac ceva asemănător, ceva de care părinții mei să fie mândri, și am învățat că valorile liberale sunt cele mai de preț într-o societate cu o democrație solidă: libertatea individuală, statul de drept și toleranța. Adevărata esență a liberalismului și a democrației este dată de om, fără a se ține cont de locul lui în societate.

Alte articole:   România a donat peste un milion de pastile de iodură de potasiu Republicii Moldova

Eu cred în democrație, eu cred în oameni și în dorința majorității de mai bine!
De aceea primul meu  îndemn pentru 5 iunie, și pentru toate celelalte momente ce vor veni, este în primul rând de respect față de cei care ne-au asigurat această democrație, mergând și făcând o alegere în concordanță cu opțiunile dumneavoastră. 

În cel de-al doilea rând vreau să vă asigur că Echipa ALDE Brașov , echipa din care fac parte, este cea mai tânără, onestă și lipsită de interese oculte, grupare politică din Brașov. Suntem acei liberali care ne-am simțit trădați de către PNL prin preluarea acestuia de către oamenii lui Băsescu. ( Blaga, Boc, Videanu, etc.).
De aceea apelul meu către liberalii brașoveni este : Veniți alături de noi!

Alte articole:   Tânăr drogat la volan, în Râșnov

Veniți în ALDE!

În ultima instanță, dar nu în ultimul rând, fac un apel la dumneavoastră, brașovenii, ca prin votul pe care-l veți da în 5 iunie, să aveți în vedere curățarea administrației brașovene și a clasei politice locale de tot ceea ce nu mai poate aduce plus de valoare, ba din din contră.

Prin votul dumneavoastră de duminică trebuie să aveți în vedere îndepărtarea unei clase politice locale tributare unui sistem bolnav și compromis, de oameni ale căror legături politico-administrative sunt deja cangrenare pentru Brașov.
Vremea troicii transpartinice Niță – Căncescu – Scripcaru  a apus și odată cu ea ar trebui să dispară și metehnele acestei generații politice.

Alte articole:   Cardurile sociale pot fi folosite şi în Lidl, din 10 august

Da! Se poate administrație cu mâinile curate!
În 5 iunie susțineți echipa ALDE și Adrian Atomei pentru Brașov!

(P -Cod AEP 21160080)

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.