Teatru pentru copii: D’ale lui Nenea Iancu sau Lanţul slăbiciunilor

Teatrul Sică Alexandrescu (Foto: Andrei Paul)

Teatrul Sică Alexandrescu (Foto: Andrei Paul)

Copiii, dar şi părinţii, sunt invitaţi să sărbătorească, cu puţină întârziere, ziua de 1 Iunie prin teatru. Sâmbătă, 4 iunie, de la ora 11.00, are loc un spectacol dedicat lor, un spectacol ce îi apropie de lumea marelui Caragiale, o lume plină de peripeţii „nici aşa, nici altminteri, negreşit!”

Personajele din „Lanţul slăbiciunilor”, „Vizită”, „Bubico”, „Un pedagog de şcoală nouă” sunt aduse pe scenă rând pe rând de caruselul de la târgul de Moşi care se învârte marcând scurgerea timpului, în timp ce ochiul vigilent al autorului care „simte enorm şi vede monstruos” le urmăreşte.

Amuzamentul este garantat, în timp ce un „Mitică” strigă fără oboseală: „turtă dulce, panorame, baloane, soldaţi, lampioane, limonadă, fracuri, decoraţiuni, cerşetori, ciubere copii, miniştri, pungaşi de buzunare…”, iar morala se insinuează pas cu pas.

Morala îi vizează pe copii, dar cu siguranţă mai mult pe părinţi, căci metehnele acestei naţii chiar dacă s-au mai „revizuit, pe ici pe colo”, au cam rămas aceleaşi în punctele „esenţiale”.
Aşadar, dragi părinţi nu ezitaţi să vă aduceţi copiii la teatru! D’ale lui Nenea Iancu sau Lanţul slăbiciunilor vă aşteaptă pe scena mare a Teatrul „Sică Alexandrescu”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministrul Sănătăţii: Turiştii şi navetiştii sunt printre cei mai expuşi la infectarea cu noul coronavirus
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate