UDMR îl susţine pe George Scripcaru la Primăria Braşov

kovacs attila si george scripcaruPreşedintele UDMR Brasov, Attila Kovacs, a anunţat astăzi, oficial, susţinerea de către UDMR a candidatului independent George Scripcaru pentru funcţia de primar al municipiului Brașov.

Kovacs a explicat că s-a luat această decizie având în vedere că Uniunea nu are un candidat propriu la postul de primar al Braşovului şi pentru că a existat o cooperare foarte bună din punct de vedere administrativ cu reprezentanţii UDMR din administraţia publică locală.

„Votanţii maghiari contează atât pentru stabilirea componenţei viitorului Consiliu Judeţean, cât şi a viitoarelor consilii locale din fiecare localitate. Astfel, populaţia maghiară din Braşov poate avea un cuvânt important de spus în ducerea la îndeplinire a unor proiecte importante pentru comunitate“, a declarat, la rândul său, George Scripcaru, care a adăugat că şi-ar dori ca maghiarii din judeţ să  în continuare reprezentaţi în administraţie, la nivelul fiecărei localităţi, proporţional cu structura populaţiei.

Această colaborare electorală a fost confirmată şi de către președintele Consiliului Județean Covasna, Tamas Sandor, și primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care fac parte din conducerea naţională a UDMR.

„Le mulțumesc foarte mult pentru susţinere. Înseamnă că am avut o colaborare bună cu reprezentanţii comunităţii maghiare în administraţia locală, iar comunitatea maghiară din localitățile județului trebuie să-și susțină reprezentanții care să contribuie la dezvoltarea proiectelor discutate astăzi, în parteneriat cu reprezentanții județului Covasna, pentru că vreau să subliniez faptul că este o componentă importantă pentru Brașov comunitate maghiară, pornind de la tradiții, cultură și istorie și trebuie să continuăm această colaborare și pe viitor”, a precizat Scripcaru.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Se întrerupe curentul în mai multe localități din județul Brașov
Loading...
loading...
 1. Curvele e normal sa sustina hoti. UDMR ul e doar dupa interes si bani.

  Reply
 2. Ce jocuri murdare. Ce v-a mai promis si vouă? Câte locuri in administrația locală sau in funcții publice? Mi e scârbă de mizeriile pe care le face bunul nostru edil penal…

  Reply
 3. No, s-o nimerit sa comenteze si Noua Dreapta….

  Reply
 4. Ho mă dacilor ortodocși, dacă există colaborare în viitoarea administrație, apar si lucrurile dorite de voi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.