blog-logo

Maria Grecea: Mă interesează dezvoltarea învățământului brașovean

maria grecea george scripcaru„Educația reprezintă un domeniu prioritar pentru mandatul meu în Parlamentul României. De-a lungul celor aproape 4 ani pe care i-am petrecut în slujba brașovenilor, în Camera Deputaților, am inițiat o serie de proiecte legislative cu scopul de a îmbunătăți sistemul educațional, în special în ceea ce privește învățământul profesional, creșele, dar și programele de tip after-school”, spune deputatul PNL Maria Grecea.

Aceasta spune că se preocupă dezvoltarea serviciilor educaționale de care beneficiază brașovenii pentru că este de „datoria noastră să investim în educație pentru a avea tineri bine pregătiți pentru provocările lansate de piața muncii. Întotdeauna am susținut că investiția în educație este esențială pentru dezvoltarea viitoare și am încurajat actorii administrațiilor publice locale să aloce fonduri pentru acest scop”.

Alte articole:   Cod portocaliu de furtuni, în județul Brașov. Vijelii puternice și grindină de mari dimensiuni

La Brasov, municipalitatea condusa de domnul George Scripcaru s-a implicat activ în dezvoltarea învățământului profesional, sprijinind proiectul Școlii Kronstadt, pe care am înțeles că dorește să-l extindă. Am convingerea că acesta este un proiect sustenabil, prin calitatea cursurilor predate, dar și datorită burselor de studiu oferite, care facilitează accesul la educație chiar și pentru elevii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Prin formarea unor buni specialiști, Brașovul poate deveni mai atractiv pentru investitori, care pot finanța la rândul lor astfel de școli.

Maria Grecea spune că apreciază implicarea de până acum a primarului George Scripcaru în susținerea copiilor din municipiu pentru a avea acces la o educație de calitate. La începutul fiecărui an școlar, Primăria a oferit fiecărui școlar câte un ghiozdan complet dotat, cu toate rechizitele necesare, acest fapt constituind un real ajutor pentru părinți. „De asemenea, domnul Scripcaru a alocat resurse și pentru premierea tinerilor care au obținut rezultate bune la concursurile școlare și la competițiile sportive, încurajând astfel performanța”, mai spune Grecea.

Alte articole:   VIDEO Demonstrație de Kendo – arta sabiei japoneze, la Complexul Agrement

În cadrul întâlnirilor pe care le va avea cu reprezentantii administratiei locale, Grecea spune că va aborda subiecte legate de extinderea rețelei de creșe și grădinițe, astfel încât să existe un număr suficient de locuri pentru preșcolari, iar serviciile oferite în aceste instituții să fie unele de calitate, în conformitate cu standardele naționale.

Până în prezent, domnul Scripcaru s-a implicat în problemele comunității și a susținut mai ales renovarea imobilelor în care își desfășoară activitatea grădinițele și creșele. Îmi exprim întreaga apreciere pentru modul în care domnul George Scripcaru a susținut învățământul brașovean și sper că, în viitorul mandat, administrația locală va continua dezvoltarea”, a afirmat Grecea.

Distribuie dacă îți place!
  1. Ce treabă are moldogotul semianalfabet cu învățănântul !?

    Reply
  2. Iar duduia asta cam trecuta nu intelege ca a ajuns pe culmile umilintei si ridicolului! A avut in 6 luni atatea actiuni DEGEABA incat are productivitate negativa. Spera ca poate o ia Scripcaru ceva. O data sau de 2 ori

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.