blog-logo

Inundații la Beclean. Trei copii, evacuați

Foto: ISU Brașov

Foto: ISU Brașov

 

 

 

 

 

 

19.30 „31 de gospodării sunt afectate – nouă dintre ele au apă în beciuri, iar cea mai afectată are apă până la nivelul geamului. Nu se poate folosi apa din fântâni din cauza nămolului format”, a declarat comandantul Detaşamentului de Pompieri Făgăraş, lt. col. Dorin Moldovan.

17.30 Pompierii militari au intervenit în satul Calbor (Beclean), din cauza inundațiilor provocate de ploile din ultimele ore.

Potrivit cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mai multe gospodării au fost afectate de apă, din cauză revărsării pârâului Calbor. Mai mult, doi copii și o persoană cu handicap, au fost evacuați. Au fost afectate 8 case și 12 curți.

Alte articole:   Educatie Juridica Brasov - Suspendarea permisului: Instanțele nu pot aprecia proporționalitatea măsurii și nu o pot înlătura sau reduce

Pentru ajutorul sătenilor intervine detașamentul de pompieri din Făgăraș, cu o autospecială și două motopompe, pentru evacuarea apei.

Inundații sunt și în satul Boholț

Aici apa a intrat în trei curți și au fost afectate două case. Unul dintre candidații la Primărie a venit cu un buldozer să dea ajutor familiilor afectate.

FOTO: Alexandru Gherghe. Click pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate