blog-logo

Scrisoarea cititorului: Cartierul Noua, de la o ministațiune la o adunătură de cotețe

strada ferigiiCartierul Noua…. un cartier minunat care se doreste a fi statiune. Blocuri izolate, culori in ton respectand cromatica impusa de primarie.

Iesim la o plimbare prin cartier si ajungem pe strada Ferigii. Acolo dam peste o minunatie de mizerie. Cotete si constructii inestetice. Intrebarea este: au aceste improvizatii inestetice autorizatie de constructie?

De ce sunt aceste constructii intre blocuri? Focar de infectie sau nu? In speranta unui raspuns din partea autoritatilor, evitati sa va plimbati prin zona.

P.S. Culmea, în campania electorală, unii dintre candidaţi nici măcar nu şi-au pus problema să vorbească cu oamenii din cartier, dar şi-au lipit afişele electorlae pe coteţe. Poate că acolo e locul politicii, în coteţ…

Alte articole:   La Brașov țeapă și cartoane pe Facebook, la Cluj UNTOLD și 60 de milioane de euro la bugetul local

O brașoveancă

strada ferigii2

Distribuie dacă îți place!
 1. Multa lume stie ca Noua era un altfel de cartier acum ceva ani in urma,acum e unul frumos ca o statiune as zice,ca dvs ati descoperit si cotete,asta e!in unele locuiesc oameni,deci ar trebui sa va puneti un semn de intrebare,daca in altele se cresc animale,sa ne gandim ca omul are nevoie si de mancare…bio?!dar nu asta am vrut sa spun,a fost introducerea….sunt sigura ca daca scotociti veti gasi cotete si in alte cartiere mai elegante,asa ca…sa privim partea buna a lucrurilor pe care multi dintre dvs o stiti,doar e plin lacul in fiecare wekend…..!este doar un punct de vedere.

  Reply
 2. Acele cotete sunt acolo de cand mergeam in clasa I la Generala nr. 9… Adica aproximativ 20 de ani!!

  Reply
 3. EXPLICATIE:
  – sunt cotete acolo deoarece prin anii '85'90 acolo era camp.Acele cotete care le-ai vazut dumneata sunt de la casele oamenilor care au fost acolo de cand Noua era sat.Blocurile au aparut langa cotete si nu invers.O remediere ar fi ca sa li se spuna proprietarilor sa-si faca altfel de gard pentru ca te mai plimbi si dumneata pe strada ori ca primaria sa faca un gard intre trotuar si gradina omului.Pe Dobrogeanu Gherea nu te-ai plimbat???Sa urli si la oamenii aia de la case???

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.