Rolem se extinde la Codlea. Vor fi înființate încă 2.000 de locuri de muncă

Rolem codleaConsiliul Local Codlea a aprobat astăzi, la propunerea primarului Cătălin Muntean, inițierea procedurii prealabile – respectiv oportunitatea  identificării și evaluare a condițiilor etc. – pentru efectuare a unui schimb imobiliar între municipiul Codlea și SC Rolem SRL, compania având în vedere relocarea fabricii pentru extinderea capacităţii de producţie.

Răzvan Urdea, directorul Rolem, le-a explicat edililor că uzina este obligată să-şi extindă capacitatea de producţie, motiv pentru care are nevoie de o suprafaţă de 80.000 de metri pătraţi, iar dacă nu se găseşte o soluţie, întreaga uzină va fi mutată în altă localitate, ceea ce duce şi la pierdea unor locuri de muncă pentru codleni. Vestea bună este că relocarea fabricii, care produce ornamente de o înaltă calitate pentru limuzinele BMW şi Mercedes, va avea ca efect înfiinţarea a 2.000 de noi locuri de muncă.

Alte articole:   Mai multe străzi din Tărlungeni, fără curent electric, în perioada următoare, timp de câteva ore pe zi

Pe de altă parte, se rezolvă şi discuţiile contradictorii pe tema poluării, directorul Răzvan Urdea precizând că faptul că tehnologia folosită este de ultimă generație. Mai mult, este evident faptul că  în niciun caz companiile Mercedes și BMW nu vor să fie implicate în scandaluri pe astfel de teme. De asemenea, astfel se vor soluționa și nemuțumirea unora dinte vecinii societății care au reclamat poluarea fonică din zonă.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate