blog-logo

Super Vox, spectacol concurs la Sala Patria

sala patria brasovAstazi, incepand cu orele 17,00 , sunteți asteptati la Sala Mica de la Patria, la cea de a doua editie a spectacolului-concurs Super Vox, organizat de Global Human Recovery si Art Respect in parteneriat cu Primaria Brasov si Agentia Metropolitana Brasov.
In luna februaria a avut loc preselectia, ocazie cu care am preselectat un nr. de 46 de copii si tineri super talentati. Astazi urca pe scena urmatorii sase concurenti.
Super Vox propune cate un spectacol pe luna, in care vor evolua cate sase solisti selectati, care in prealabil vor beneficia de cursurile gratuite oferite de Global Human Recovery (canto, prezenta scenica, etica si morala in arta).
Super Vox este un proiect national adresat copiilor si tinerilor, care isi propune sa reformeze mentalitatea solistilor referitoare la cariera muzicala, productie, producatori muzicali, promovare; valoare, profesionalism in muzica; modele de artisti; vedete si media; actul artistic si scena; competitia cu sine.

In cadrul fiecarui spectacol, fiecare concurent va prezenta consecutiv trei piese – una de linie (relevand calitatile vocale), una de show (relevand prezenta scenica si abilitatile de comunicare prin actul artistic, cu publicul) si o piesa de stare (relevand emotia, mesajul asumat si impartasit cu publicul).

Alte articole:   Monitorul Oficial va fi accesibil gratuit integral online. Noul format va permite inclusiv căutarea în interiorul documentelor

Solistii vor fi evaluati de catre un juriu format din specialisti, insa notele obtinute nu vor avea rol de ierarhizare a valorii solistului prin comparatie cu ceilalti, ci doar o situare a actului artistic complet pe propria lui scara de evolutie.

In luna decembrie, va avea loc gala Super Vox cu invitati speciali, cu momente de muzica si show, cu scheme inedite de duet – grup ale solistilor Super Vox.

Intrarea este libera.
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate