blog-logo

Până se face Aeroportul, avem parte de circ pentru lipsa gardului. Contre între liberali

consiliul judetean3Nici muncă fără pâine, nici pâine fără circ, cam așa ar trebui parafrazată situația de la Consiliul Județean Brașov, unde s-a aprobat asocierea dintre administrația județeană cu Consiliul Local Brașov și Ghimbav.

Primul care a remarcat probleme în documentația întocmită de funcționarii Consiliului Județean a fost liberalul Adrian Maxim, care a precizat că cifrele transmise Primăriei privind necesarul pentru finalizarea Aeroportului sunt eronate. Astfel, suma transmisă era de 31.560.810 euro, la care totalul cu TVA ar fi 42.068.930 de euro. În cele din urmă s-a stabilit faptul că valoarea reală este cea de pe urmă, cu TVA inclus.

Tot Adrian Maxim a solicitat să nu se stabilească de acum cine va fi acționar majoritar, iar acest lucru să fie stabilit abia după ce se va stabili aportul de capital al fiecărei părți, lucru susținut și de Carol Ambrus (UDMR), care a reamintit că și municipiul Sfântu Gheorghe și Consiliul Județean Covasna vor să investească.

Alte articole:   Premieră în România! Harta tactilă a Brașovului, realizată la imprimante 3D, care îi ajută pe nevăzători să se ghideze mai ușor în oraș

Avioane decolează şi aterizează la Ghimbav. Pe bune!

Spectacolul a fost declanşat de PSD-istul Paul Enache, care a întrebat retoric cine se ocupă de paza aeroportului – de fapt a pistei, pentru că a fost în zonă şi a văut un avion care a aterizat… „Nu știu cine i-a dat aprobare, cine era, ce făcea. Poate era un avion cu imigranți. De asemenea, în incinta aeroportului circulă basculante care cară piatră ca pe moșia lor”, a afirmat Enache, în hohotul colegilor. Imediat, Aurelian Danu (PNL) i-a dat replica: „E de la voi, Mihai Sturzu!”

Următoarea intervenţie, maliţioasă, a venit din partea fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Claudiu Coman (PNL), care i-a solicitat colegei de partid – președintele intermar al Consiliului Județean Mariana Câju, până la finalul mandatului, să se ocupe de dispariția a 150 de metri de gard din împrejmuirea Aeroportului.

„Până vine noul președinte, poate reușiți dvs., eu și dl. Mihail Veștea nu am reușit. Noi am am sesizat Poliția încă din iunie. De atunci am cerut întotdeauna să ni se precizeze cum putem repara acel gard, dar tot timpul ni s-a spus că nu s-au găsit temeiuri juridice, de proprietate etc. ca să fie reparat acest gard. De aceea vă rog și pe dvs. să vă preocupați că poate găsiți soluţii cu aparatul de specialitate ca acel gard să fie reparat”, a afimat Coman.

Coman a explicat și de ce ar trebui ca Primăria Brașov să fie acționar majoritar la viitorul Aeroport: „Un argument de principiu, pentru ca Primăria să fie majoritară, este acela că pe viitor consiliile județene vor dispărea. mai mult, Sper ca și cei de la Cocvasna să vină și după campania electorală cu documente ferme că vor să se asocieze cu noi și să aloce bani, nu doar acum declarativ, în campania electorală”.

Alte articole:   Începe a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice

 

Se schimbă paza

Nici Mariana Câju nu s-a lăsat mai prejos și a precizat că jnu ea a semnat contratul cu firma privată care s-a ocupat de paza Aeroportului.

„De când am preluat acest mandat, am fost de două ori pe șantierul aeroportului și am constatat și eu cele spuse de domnul Enache. Dacă nu luăm măsuri imediate, lucrările la pistă se vor deteriora în termen foarte scurt”, a punctat Mariana Câju.

În ceea ce privește paza, aceasta a precizat că de luna viitoare se vor rezolva problemele, obiectivul urmând să fie păzit de Direcția de Pază și Ordine a Consiliului Județean.

Distribuie dacă îți place!
 1. Aurel Vlaicu 27 mai 2016, 3:10 PM

  Incredibil…. oare in vremurile lui Vuia , Coanda , Vlaicu tot asa s.a intamplat?

  Ce se deterioreaza d.na Mariana Caju?

  Sunteti atat de ingusti la minte incat nu va dati seama ca bucata aia de beton s.a promovat singura si a produs mai mult marketing decat voi toti.

  Aterizeaza avioane din toata tara ,ba chiar si din Ungaria si nu de putine ori …. deci exista oportunitati ….. si voi vreti sa interziceti.

  Bravos CJ!!!!

  Reply
 2. Claudius Corectus 27 mai 2016, 11:49 PM

  Cat de bou e Coman ala care vrea solutii sa repare un gard? Cancescu l-a facut cum l-a facut… : ) iar idiotu asta nu il poate repara?
  ” am cerut întotdeauna să ni se precizeze ” …… de catre cine , domnule Coman?

  e simplu sa fii in functie si sa ceri tot timpul de la altii , explicatii si solutii. necazul e ca te-ai inconjurat de niste neica-nimeni ce nu iti pot spune ce trebuie sa faci.

  ai furat teren si nu il poti da inapoi .. ups… nu se face aeroport.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate