blog-logo

Adevărul despre apa caldă… sau cine se face vinovat ?

adrian atomeiO parte a brașovenilor resimt lipsa apei calde, cu alte cuvinte a confortului absolut firesc  într-un oraș precum Brașovul. Și este foarte normal să fie frustrați, dar trebuie să știe că pentru dușurile reci pe care le fac seară de seară trebuie să „mulțumească” unor personaje. 
Să fie oare managementul politic PDL-PSD din ultimii ani de la Tetkron sau să fie dl Mihai David – fostul lider de grup al consilierilor locali ai PSD responsabil pentru asta? Domnul Primar, unii dintre consilierii locali și liderii politici ar trebui să vă răspundă.
Au fost făcute promisiuni în 2010 cu privire la eficientizarea si creșterea profitului Tetkron, care dacă ar fi fost împlinite, astăzi, aproximativ 30.000 dintre concitadinii noștri nu ar fi trebuit să-și încălzească, zilnic, apa caldă la aragaz.
In același an pe care l-am menționat, adică 2010, personal, în calitate de consilier local, am propus instituirea unui management privat la compania Tetkron, însă majoritatea consilierilor s-au opus. Doi ani mai târziu, adică în 2012, s-a întâmplat același lucru, de data aceasta consilierii PSD au fost cei care s-au opus.
Acestia si-au impus punctual de vedere in Consiliul Local, iar managementul Tetkron a fost numit pe criterii politice.
Drept răsplată pentru functiile în care au fost propulsati, membrii managementului Tetkron au furnizat diverse servicii “păpușarilor”. 
Si ei, “păpușarii” și “păpușile” lor, au apă caldă. Zilnic. Dumneavoastră, aveti ?
Vă îndem să profitați de alegerile locale din 5 iunie a.c. și să votați în consecință! 
 
Cu speranță și încredere,
 
Adrian Atomei 
Candidat ALDE la Primăria Municipiului Brașov 
(P -Cod AEP 21160080)
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Copii și tineri cu dizabilități din Brașov vor susține, astăzi, un spectacol la Sala Patria
  1. si daca votam vine apa calda ?????!!!!!

    Reply
  2. Si de Scripcaru nu zici nimic sau ai si tu blat cu el ca Gabor?! Nici tu nu esti mai bun. Din pacate aveam sperante la tine. Numai deservicii iti aduc astfel de declaratii in care ataci comunistii si protejezi hotii si coruptia. Ai fost consilier local si te-a alungat Scripcaru ca pe un cine raios din pozitia de viceprimar iar tu ii pupi mana? Adi, sunt mama si incalzesc apa sa imi spal copilul de 6 luni iar cand citesc asa ceva piere si ultima speranta. Daca esti barbat zi adevarul tot si fara tremur in pix.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.