blog-logo

De ce candidez în 5 iunie, la funcția de Primar al Municipiului Brașov ?

adrian atomei.jpgDintr-o anumită perspectivă e o intrebare cu valoare retorică, aceasta putând fi adresată tuturor candidaților și, în consecință, și mie. În rândurile de mai jos vreau sa furnizez concitadinilor mei răspunsurile la întrebarea care, în mod firesc, îi preocupă.

Evident, unii le vor aprecia, iar alții, dimpotrivă, însă vă asigur că ele nu conțin ipocrizie, demagogie sau oportunism, calități atât de “necesare” politicienilor zilelor noastre pentru a se afirma.

Așadar, candidez pentru că am experiența administrativă și profesională, dar și energia atât de necesare pentru a îndeplini cu succes o astfel de responsabilitate și pentru că, de mai bine de un deceniu, vreau să demonstrez că se poate face politică și administrație în mod onest, corect, cu multă strădanie și bun-simț. 

Alte articole:   Dan Alexa, înainte de meciul cu CSM Slatina: „Jucătorii care au evoluat mai puţin trebuie să aibă determinare şi dorinţă”

Dacă aceste valori  sunt împărtășite și de alții, efortul conjugat poate avea rezultatele așteptate de dumneavoastră.
Am decis să candidez după ce am analizat cu atenție ce-și propun celelalte partide politice, prin candidații lor, cu privire la viitoarea administrare a orașului nostru și mi-am dat seama că este loc de mai bine.

Și pentru că intru în categoria celor care sunt încăpățânați atunci când își propun să realizeze ceva, vreau să demostrez celor care nu cred că în România se pot obține rezultate decât prin impostură, oportunism sau ipocrizie că, de această dată, se pot înșela. Sunt convins că mulți dintre cei care vor citi aceste rânduri vor spune: „da !altul care ne  îmbată cu speranțe și cuvinte meșteșugite doar pentru o funcție”.

Alte articole:   AFM a publicat proiectul de ordin pentru înlocuirea becurilor. Ce condiții trebuie îndeplinite

Nu vreau să vă ofer speranțe irealizabile, iar aceste rânduri nu constituie parte a unei strategii propagandistice menite să vă convingă să mă votați, ci reprezintă convingerea mea că se poate face o administrație total transparentă și corectă.

Vreau să vă vorbesc în aceste două săptămâni ce au mai rămas din această campanie despre ceea ce au nevoie brașovenii, și nu am pretenția că sunt atoateștiutor, despre ceea ce cred că se poate realiza și ce cred că este corect să se-ntâmple!

Brașovul a avut, și are încă, prin George Scripcaru, un primar care a dat Brașovului o altă înfățișare, chiar dacă uneori a făcut și greșeli.

Mi-am desfășurat activitatea, colaborând aproape 3 ani în calitate de viceprimar cu domnia sa și cred că a fost o colaborare bună și contructivă, însă cred că în această etapă Brașovul are nevoie de o altă viziune administrativă.

Alte articole:   Luni începe „Luna curățeniei de toamnă“, la Făgăraș. Programul de colectare a deșeurilor vegetale

Vreausă spun răspicat că ceea ce s-a făcut bine trebuie menținut, dar și că sunt aspecte care, fără îndoială, trebuie schimbate și, de asemenea, că Brașovul are nevoie de un viitor. Acest viitor poate fi asigurat printr-o schimbare de abordare în administrația locală, prin multă muncă și implicare, prin  experiență, cunoaștere, dorința și curajul de a trece la un alt nivel al administratiei.

  • Cu speranță și încredere,
  • Adrian Atomei 
  • Candidat ALDE la Primăria Municipiului Brașov 

(P -Cod AEP 21160080)

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.