blog-logo

Braşovul ar putea găzdui meciurile din Grupa A a Campionatului Mondial de Hochei U20

hochei corona

O delegaţie a Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă participă în aceste zile la Congresul de la Moscova al Federaţiei Internaţionale de Hochei pe Gheaţă (IIHF), în cadrul căreia se va decide locul desfăşurare a competiţiilor din cadrul Campionatului Mondial de Hochei U20.

Delegaţia română va susţine candidatura Braşovului, care ar putea găzdui meciurile din Divizia II, Grupa A, la concurenţă cu Tallinn, capitala Estoniei.

g scripcaru 2016_andreipaulfoto_primaria brasov (3)

primarul George Scripcaru

„Mă bucur că Braşovul este din nou în atenţia sportului mondial şi sper ca IIHF să decidă ca în luna decembrie să avem pe Patinoarul Olimpic meciurile din grupa A, divizia II, a Campionatului Mondial U20. Avâd în vedere raportul final extrem de bun de după organizarea la Braşov a Campionatului Mondial U18, consider că Braşovul are capacitatea de a organiza o astfel de competiţie şi sper ca acest lucru să conteze şi în alegerea pe care o vor face oficialii IIHF”, a declarat primarul George Scripcaru.

Alte articole:   Reguli pentru cei care folosesc trotinetele, bicicletele sau motocicletele

Reamintim că în luna aprilie a acestui an, la Braşov au avut loc meciurile diviziei II, grupa A din cadrul Campionatului Mondial pentru Juniori U 18, unde tricolorii noștri s-au întrecut cu reprezentativele Lituaniei, Poloniei, Marii Britanii, Olandei şi Croaţiei.  Campionatul Mondial de Hochei. Potrivit primarului George Scripcaru, preşedintele competiţiei, Luc Tardif, a prezentat IIHF un raport pozitiv referitor atât la modul de organizare şi insfrastructura pusă la dispoziţie de Braşov, cât şi cu referire la frumuseţea zonei şi capacităţile turistice.

Congresul anual 2016 al IIHF va avea loc la Moscova, în perioada 19 – 21 mai, şi are scop stabilirea celor mai multe dintre detaliile meciurilor din cadrul Campionatului Mondial şi al calificărilor pentru Olimpiadă.

Alte articole:   Un candidat a fost eliminat din examen, astăzi la Brașov, după ce a fost prins cu un dispozitiv electronic

Meciurile din Divizia II, Grupa A, a Campionatului Mondial de Hochei U20 urmează să aibă loc, în cazul în care Brașovul va fi ales drept gazdă, în perioada 12-18 decembrie 2016, având ca participante reprezentativele României, Japoniei, Lituaniei, Estoniei, Croației și Olandei.

Distribuie dacă îți place!
  1. Alice Chiruta 19 mai 2016, 12:08 PM

    Daca nu iese cine stie ce personaj colorat primar, ala de s a exprimat ca desfiinteaza clubul Corona.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.