blog-logo

PMP cheamă brașovenii la un proces colectiv împotriva Tetkron!

mihai costelPreședintele PMP Brașov, Mihai Costel, a anunțat astăzi că, în urmă întâlnirilor pe care le-a avut cu brașovenii din cartierul Astra și Tractorul, a constatat că progranul politic al Partidului Mișcarea Populară coincide cu agenda brașoveanului.

„Majoritatea sunt nemulțumiți că tinerii pleacaă din Brașov, că nu avem locuri de muncă bine plătite, că nu avem o dezvoltare economică reală, iar în locul unităților de producție au apărut mall-uri, care nu pot susține economia Brașovului. Nu avem o viață activă, nu e suficient să avem flori și giratorii, dacă nu avem și o viață culturală, iar o problemă stringentă, semnalată și de noi și de către presă, este cea a apei calde. Motiv pentru care am decis să dăm în judecată Tetkron și facem apel la brașoveni să ne contacteze dacă sunt interesați să fie parte în acest proces colectiv”, a declarat Mihai Costel.

Alte articole:   VIDEO Ninsoare la munte, la jumătatea lunii iunie. DRDP Brașov acţionează pentru deszăpezirea Transfăgărăşanului

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate