Edilii speră să rezolve problema apei de ploaie care inundă intersecția de la Stadionul Tineretului

canalizare infundata NouaProblema apei pluviale care bloca intersecția din zona stadionului Tineretului va fi, se pare, rezolvată. Reprezentanții Municipalității, Companiei Apa și Serviciului de Gospodărire a Apelor (SGA) au avut ieri o întâlnire în urma căreia s-a stabilit începrea lucrărilor de decolmatare a canalului Timiș, care pare fi cauza inundațiilor din intersecție în zilele cu ploi torențiale.

”În cadrul întâlnirii, am stabilit împreună ca SGA, care administrează canalul, să înceapă, cel mai târziu săptămâna viitoare, să ridice dalele de beton de pe canalul Timiș și, etapizat, să realizeze decolmatarea canalului, astfel încât să nu mai avem probleme în zona stadionului Tineretului”, a declarat primarul George Scripcaru.

Reamintim că în conformitate cu planul de acțiune solicitat de municipalitate și prezentat de către Compania Apa, soluția pe termen scurt pentru ca apa de ploaie să fie captată mai bine în această zonă este tocmai decolmatarea canalului Timiș pe porțiunea care pornește de pe strada Borzești și ajunge în Ghimbășel. Pe traseul canalizării pluviale există două deversoare care în cazul în care se atinge nivelul de prea-plin preiau șuvoaiele și le direcționează în canalul Timiș. În cazul în care soluția nu se va dovedi eficientă, întreg sistemul de canalizare din zona stadionului Tineretului va trebui redimensionat.

 

Loading...
  1. Daca nu era campanie il durea pe Scripcaru in cot!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap