blog-logo

Un individ a fost arestat după ce și-a agresat sexual fiica de 13 ani

fetita violataUn brașovean a fost arestat ieri pentru 30 de zile după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie au decis începerea urmăririi penale împotriva sa pentru agresiune sexuală.

Potrivit anchetatorilor, Cristinel Boroş şi-a pipăit fiica pe sâni şi în zonele intime şi a obligat-o pe copilă să îl masturbeze. Totul s-a petrecut în dormitorul apartamentului în care locuiau.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că în perioada vara 2014 – septembrie 2015, minora B.C., în vârstă de 13 ani, a fost agrestă sexual de către tatăl ei, Boroş Sebastian Cristinel, care a constrâns-o moral pe minoră să îl lase să o pipăie pe sâni şi în zona organelor genitale. Totodată, au existat şi două episoade în care inculpatul a constrâns-o moral pe minora B.C. să îl masturbeze în dormitorul conjugal. Majoritatea episoadelor de agresiune sexuală s-au petrecut în dormitor, în timp ce în imobil se mai afla într-o cameră îndepărtată doar bunica maternă a persoanei vătămate“, se arată în referatul cu propunerea de arestare formulată de procurori.

Copila a fost grav afectată de cele întâmplare şi a ajuns chiar să se mutileze. Şi raportul psihologilor confirm că fata este grav afectară emoţional. „În ultimele 3 luni ale anului 2015, comportamentul persoanei vătămate minore B.C. a suferit schimbări în sens negativ, devenind apatică şi nervoasă, iar în data de 25.12.2015, în timp ce mama ei, Boroş Erika, se afla în străinătate, pentru a petrece sărbătorile de iarnă cu Boroş Sebastian Cristinel s-a automutilat, provocându-şi mai multe leziuni pe antebraţe, prin folosirea unui aparat de ras“, se mai arată în referatul procurilor.

Alte articole:   CNCAV: Cum să descarci adeverința de vaccinare în 6 pași

Bărbatul a recunoscut o parte din fapte, dar a avut tupeul să dea vina pe fată.  „Fiind audiat în calitate de suspect, a recunoscut nuanţat în parte comiterea faptelor, dar a susţinut că iniţiativa actelor de natură sexuală i-ar fi aparţinut minorei, aspect contrazis de aceasta în declaraţia ei şi de celelalte probe administrate în cauză din care rezultă că minora a suferit un şoc nervos ca urmare a agresiunilor sexuale la care a fost supusă de propriul tată“, se mai arată în referatul procurorilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate