blog-logo

Cum şi-a petrecut Godină Paştele….

marian godinaPoliţistul braşovean Marian Godină a povestit pe Facebook ce i s-a întâmplat în timpul serviciului în preajma sărbătorilor de Paşte. Vorba lui: a fost un serviciu de c…..

Pe la ora 7 străzile din Braşov erau pustii, aşa că prevedeam o zi liniştită. Am ieşit pe traseu şi i-am spus colegului să mergem să luăm o cafea să mă trezesc mai bine. Nu am mai ajuns la cafea, că am fost trimişi la un accident. Sunt plătit pentru asta, dar tot m-au luat nervii când am auzit că în loc să ciocnească ouă, unii îşi ciocnesc maşinile, în condițiile în care străzile erau goale. Ajunşi la fața locului, am găsit o maşină zob, numai bună de dus la fier vechi. Sărise peste un giratoriu şi „parcase” într-un stâlp. Şoferul era lângă ea, nevătămat. Lângă multitudinea de cioburi şi bucăți de plastic, era şi o baltă de culoare ruginie. Antigelul neschimbat de ani buni căpătase o culoare maronie.
M-am apropiat de şofer să îl întreb ce s-a-ntâmplat şi dacă e în regulă. Deşi nu e sănătos, obiceiul meu de a nu mânca dimineața la prima oră mi-a prins foarte bine. Antigel vechi pe naiba, era chiar foarte proaspăt. Atât de proaspăt că încă i se prelingea pe cracul pantalonului în jos şi cădea pe la glezne pe carosabil, alimentând balta formată.
-Ce ați reuşit să faceți?
-Mi-a intrat preşul la pedala şi mi s-a blocat pedala.
-Ați băut ceva?
-Doamne fereşte!!! Vin de la muncă doar.
-Să înțeleg că lucrați la o cramă şi ați băut vin de la muncă, doar? Adică doar vin de la muncă?
-Nu am băut, domnule! Mi-a intrat preşul acolo…v-am zis.
-Ați făcut pe dumneavoastră?
-…m-am speriat rău când am văzut că se accelerează si nu mai pot să frânez.
Mirosul era atât de puternic, încât a trebuit să mă îndepărtez ca să iau oxigen. M-am dus să iau etilotestul din maşină şi i-am spus colegului că, deşi se ține bine pe picioare şi nu pare, bănuiesc că omul e gong.
-A zis că nu a băut? Cum naiba a făcut pe el dacă nu e beat? Dar nu miroase a alcool?
-Du-te şi tu lângă el. Dacă îți miroase ție a altceva în afară de c***t…
Testarea cu etilotestul mi-a confirmat bănuiala, aşa că omul trebuia dus la spital pentru a i se lua probe de sânge. Să înfiletăm un bec…am mai învățat noi, dar acum chiar aveam o mare dilemă. Cum să ducem omul la spital?
-În Logan n-ai cum să-l bagi, uite ce e pe el şi încă se scurge. Face banchetele praf.
-Hai să căutăm nişte nailoane ceva să le punem. Dar ne mută nasurile până la spital şi mie deja mi se face rău.
-Hai să sunăm la o firmă de tractări şi îl ducem cu platforma. :))))))
-Şi ce le spunem? Avem de transportat un căcăcios? Ne mai vede şi careva cu el pe platformă, direct pe youtube suntem. :))))
Nu vreau să vă spun cum, dar am ajuns cu el la spital până la urmă.( în niciun caz cu platforma) Acolo, medicii s-au mişcat mai repede ca niciodată şi i-au recoltat sânge de urgență, rugându-ne să ieşim afară cu tot cu el.
A fost un serviciu cam de c….
Acum vreau să râd şi sunt convins că o voi face dacă am să vă întreb cum ați fi procedat voi. Cum l-ați fi transportat la spital?”, a scris Godină pe Facebook.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Corona Wolves Brașov este campioana României la hochei pe gheață!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate