Un tren de ultimă generație ar putea face curse din Ungaria până la Brașov

Un tren de ultimă generație ar putea face curse din Ungaria până la Brașov

Alstom România este o companie cu o cifră de afaceri de apăroximativ de 100 milioane de euro/an. La această oră, în în România nu există material rulant marca Alstom. De aceea, unul dintre obiectivele companiei este să aducă trenuri Alstom pe piaţa locală

„Vom aduce în România, pentru teste, un tren regional performant numit Coradia Polyvalent. Este un tren Alstom hibrid (electric şi diesel), care poate merge atât pe linii electrificate, cât şi neelectrificate. Sperăm că astfel potenţialii clienţi, în special CFR Călători, să vadă în mod nemijlocit calitatea produsului şi performanţele sale”, a declarat pentru Bursa Gabriel Stanciu, director general al Alstom Transport România.

Acesta a mai precizat că, la această oră, „Alstom derulează proiecte de la frontiera cu Ungaria până la Sighişoara, dorim să mergem până la Braşov. Vrem să ne extindem şi în Bulgaria şi ne uităm serios şi spre ţările apropiate, deoarece Bucureştiul a devenit un centru regional de excelenţă în activităţile de reabilitare a infrastructurii feroviare şi semnalizări. După ce ne vom ocupa de proiectele actuale, vom continua cu traseul nord-sud, care cuprinde şi zona Moldovei”.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cum se va desfășura școala din toamnă? Monica Anisie despre cum vor învăța elevii
Loading...
loading...
  1. ALECU TRANDAFIR 9 mai 2016, 5:41 PM

    Pe ce infrastructură? Avem trenuri, vagone locomotive. Nu au unde alerga. INFRASTRUCTURA!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.