Fiica lui Copos renunţă la şefia Ana Hotels

Fiica lui Copos renunţă la şefia Ana Hotels

Compania Ana Hotels renunţă la conducerea Alexandrei, fiica lui George Copos, şi aduce în fruntea acestea o persoană cu 30 de ani in industria ospitalitatii in cadrul Hilton Worldwide.

Christine Schillings a petrecut ultimii 16 ani in pozitia de Regional Director Hilton Worldwide, unde a avut in coordonare un portofoliu de 46 de hoteluri din Estul Europei, Turcia, Rusia si Israel. Anterior, Christine Schillings a activat in sfera operationala in hoteluri din Franta, Germania, Marea Britanie dar si Romania, unde a facut parte din echipa de management care a deschis hotelul Athénée Palace Hilton in 1997.

Christine Schillings, 54 de ani, de nationalitate belgiana, a absolvit cursurile Hotel Management School din Bruxelles in 1984 si apoi s-a specializat in Asset Management, Project Management la Cornell University.

“Sunt onorata sa preiau conducerea ANA Hotels, cea mai mare companie hoteliera pe piata locala si una extrem de dinamica. Pornind de la temelia solida a companiei construita de George Copos si continuata de Alexandra Copos de Prada, imi propun sa dezvolt si mai mult acest brand in viitor, atat din punct de vedere al calitatii experientelor pe care le oferim oaspetilor nostri cat si din punct de vedere al  ecoului pe care acest brand romanesc il poate avea pe pietele internationale, unde interesul pentru Romania ca destinatie de turism si de business este in continua crestere”.

Alexandra Copos de Prada renunta la pozitia de conducere executiva Ana Hotels ca urmare a unei decizii personale, urmand sa ramana in continuare in consiliul de administratie al companiei. Ea va continua sa conduca Ana Pan si se va dedica dezvoltarii de proiecte de antreprenoriat personale.

„Ne bucuram enorm sa o avem pe Christine ca director general Ana Hotels. Experienta sa de peste 30 de ani in industrie alaturi de Hilton Worldwide, dar si entuziasmul si calitatile sale personale remarcabile vor contribui, cu siguranta, la consolidarea pozitiei brandului Ana Hotels pe piata locala si vor ajuta la extinderea acestuia in perioada urmatoare. Christine cunoaste bine piata din Romania, ea petrecand trei ani in Bucuresti odata cu deschiderea Athénée Palace Hilton in 1997.  In acea perioada a fost mentor si inspiratie pentru multi tineri romani care tocmai se lansau intr-o cariera profesionala in industrie. Avand alaturi  un colectiv foarte frumos de entuziasti, dar si proprietati de foarte buna calitate si o baza de clienti solida care apreciaza experientele pe care le au in hotelurile noastre, Christine are trei atu-uri foarte importante pentru dezvoltarea companiei in viitor.”

ANA Hotels este prima companie romaneasca de ospitalitate dupa cifra de afaceri. In 2015, Ana Hotels a inregistrat cea mai mare crestere la nivel de cifra de afaceri din anul 2008, ajungand la 29,8 milioane Euro.  Infiintata in 1996, compania detine in prezent 7 hoteluri din segmentul upscale si de lux situate in Bucuresti, Poiana Brasov si Eforie Nord. ANA Hotels dispune de o capacitate totala de cazare de 975 camere iar in 2015 numara 710 de angajati.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cine constată discriminarea pe criterii de sex și ce pedepse sunt prevăzute în lege?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate