blog-logo

Se ascut săbiile: Leonte iese la atac pe tema corupției

Se ascut săbiile: Leonte iese la atac pe tema corupției

Peste trei zile începe campania electorală. Alegerile locale din 2016, la Brașov, au o efervescență mult mai mare față de precedentele tururi de scrutin, unde PNL și PSD trebuie să se reseteze, iar celelalte formațiuni politice sau candidații independenți încearcă să obțintă cât mai multe voturi din partea brașovenilor nemulțumiți, dezamăgiți sau care nu au ieșit la vot până acum de oferta partidelor.

„Îi somez pe toți candidații la funcția de primar (Razvan Popa, Cristian Macedonschi, Adrian Gabor, Adrian Atomei, Mihai Sturzu, Staicu Florian, Mariana Sebeni-Comsa, Costel Mihai, George Scripcaru, Ion-Dumitrescu Dumitru ) să-și exprime public opinia față de politicienii brașoveni (în funcție sau demisionari) cercetați de către DNA sau trimiși în judecată pentru fapte de corupție”, a scris Cătălin Leonte, candidat independent la Primria Brașov, pe pagina personală de Facebook.

Distribuie dacă îți place!
 1. Imi pare rau dar se vorbeste tot mai mult pe la toate colturile ca in spatele lui Leonte ar sta Hogea si Mihai David (cunoscut si Mache). Asa ca ar fi primul care ar trebui sa taca pe tema asta.

  Reply
 2. Si care ar fi legatura cu problema pusa in discutie? Ii cam frige pe unii, asa-i? Ce legatura are cu coruptia argumentata de procurori faptul ca doar „se vorbeste” ca X,Z,Y „ar fi in spatele” unui candidat? Stii tu sigur? Dar de votantii penali care ii sustin pe unul sau pe altul dintre candidati ce spui, Big White? Aia nu le stau in spate?

  Reply
 3. asa m-am plictisit de „tema” asta cu david si leonte. nici nu cred ca cei doi se cunosc din simplul motiv ca fac parte din medii fooarte diferite si nici nu stiu really cati brasoveni au stat vreodata in viata lor langa david. gen ar vrea ei. asa ca lasati-o moarta, cautati altceva. mira-m-as sa gasiti. dar daca va plictisiti, incercati cele doua – trei incaperi de pe muresenilor unde in vitrine sunt niste obiecte faine – se numesc carti. vorba alora, te fac neprost. au si cu poze.

  Reply
 4. Frank Underwood 3 mai 2016, 3:08 PM

  Imi place un lucru foarte mult: in afara de Razvan Obama Popa, care este omul tovarasului Nita, nu mai exista cinevare ca sa inunde Brasovul cu minciuni de genul Hogea si David.
  Respect postacilor de partid proveniti de la PSD

  Reply
 5. Si ce se asteapta sa-i raspunda: Scripcaru, Popa, Sturzu, Staicu? Sa fim seriosi. Astia doar din bani din astia, finanteaza campaniile.

  Reply
 6. Scripcaru, inculpat. Popa si Sturzu sunt de fapt Costica Nita, invinuit si el. Staicu e pe panourile Cristinei Antonie, adica tot Scripcaru, adica tot inculpat.

  Reply
 7. Leonte incearca sa impuna temele lui de campanie, iar daca nu i se va raspunde, va putea sa arate cu degetul ca uite, acolo sunt coruptii, sau ceva asemanator. Slabut, hai sa vedem niste chestii concrete. Pe aia cu Georgica o inteleg, totusi. Pacat ca nu si o mare parte dintre alegatori

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.