blog-logo

Scandal monstru la Feldioara. Au fost distruse două mașini de Poliție

Scandal monstru la Feldioara. Au fost distruse două mașini de Poliție

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au început urmărirea penală împotriva mai multor membri ai familiei Gerebeneş, acuzaţi de furt calificat şi ultraj sau de complicitate la ultraj şi distrugere- În acelaşi dosar este cercetat Beni Tibor, pentru furt calificat.

„Din probatoriul administrat până la acest moment a reieşit faptul că  la data de 28.04.2016,  în jurul orelor 01.30, persoanele vătămate L.O., agent de poliție în cadrul I.P.J. Brașov – Postul de poliție Feldioara și S.C.R., plutonier major în cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au surprins pe inculpații Gerebenes Mihai, Gerebenes Larisa, Beni Tibor și pe făptuitorul minor G. M. în timp ce sustrăgeau materiale de construcții dintr-un imobil în construcție situat în comuna Feldioara. În cursul intervenției a fost imobilizat inculpatul Gerebenes Mihai, care a opus rezistență la imobilizare și, ulterior, condus la sediul Postului de poliție Feldioara, s-a manifestat recalcitrant și a adus amenințări cu moartea și acte de violență la adresa polțistului și a jandarmului”, a precizat procurorul Alina Comăniţă, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Alte articole:   Pompier de la ISU Braşov, erou în timpul liber: A salvat o femeie imobilizată la pat, dintr-o casă cuprinsă de flăcări

În timp ce oamenii legii încercau să-l calmeze pe Mihai Gerebenes, la ușa postului de poliție au sunat inculpata Gerebenes Larisa și minorul G. M. Femeia i-a amenințat pe cei din sediul Poliției că vor sparge mașinile de poliție parcate în vecinătatea postului.

În scurt timp, au trecut la fapte, cu urlete. Alexandru Gerebenes, fratele unui adinte inculpaţi, a spart geamurile la cele două Dacii Logan aparţinând MAI, cu o bâtă de baseball.

Toţi inculpaţii au fost prezentați magistraților de la Judecătoria Braşov, care a decis emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele lui Mihai şi Alexandru Gerebeneş, pentru o perioadă de 30 zile, iar în privinţa Larisei Gerebeneş şi a lui Beni Tibor s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 30 zile.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate