blog-logo

Lumina Învierii să ne aducă în suflete mai multă bunătate!

Lumina Învierii să ne aducă în suflete mai multă bunătate!
Ne aflăm în Săptămâna Patimilor, care precede Învierea Domnului- Sfintele Paşti.
Paştele este cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii, care a adus omenirii speranţa mântuirii şi a vieţii veşnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos, Învierea fiind, după cum spunea părintele Arsenie Boca, singura minune care se arată tuturor, credincioşi şi necredincioşi.
Este o perioadă în care trebuie să reflectăm asupra lucrurilor cu adevărat importante și să ne luăm răgazul de a fi alături de cei dragi gândindu-ne, totodată şi la cei care au nevoie de ajutorul nostru !
Să împărțim bucuria Învierii Mântuitorului cu semenii noștri care se află în nevoi și suferință, redându-le și acestora speranța și încrederea într-un viitor mai bun.
Totodată, este momentul să ne reamintim de cei aflați în suferință, iar gândurile mele se îndreaptă către familiile de români din Norvegia, care și-au pierdut copiii tocmai pentru că au îndrăznit să respecte valorile creștine !
Apropierea de ceilalți prin smerenie, compasiune și solidaritate este cea mai bună modalitate prin care putem pune bazele unei noi societăți.
Odată cu Lumina Învierii, îmi doresc să primim în suflete mai multă bunătate, mai multă grijă faţă de semeni, mai multă generozitate. Urez familiei mele şi vouă, tuturor, un Paşte fericit !
  • Maria Grecea
  • deputat PNL
Alte articole:   Cod portocaliu de furtuni, în județul Brașov. Vijelii puternice și grindină de mari dimensiuni
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.