Opt spectacole în premieră la Brașov la Săptămâna Comediei

Opt spectacole în premieră la Brașov la Săptămâna Comediei

În perioada 9-15 mai va fi veselie, culoare, o adevărată sărbătoare a comediei la Brașov. Pe stradă, în parcuri, la teatru și la cinema oamenii vor avea motive să râdă fără rețineri.

La ediția a IV-a festivalul național de teatru Săptămâna Comediei aduce la Brașov 8 spectacole de teatru în premieră: ”Musca Spaniolă” (Teatrul Evreiesc de Stat), „Titanic Vals” (Teatrul Odeon București), ”Între noi e totul bine” (Teatrul Național București), „Menajeria de sticlă” (Teatrul ”Toma Caragiu” Ploiești), „Efecte Colaterale” (Teatrul Nottara), „Tarelkin” și „A douăsprezecea noapte” (Teatrul Metropolis), „ActOrchestra” (Teatrul Național București).

ciprian bucur„Având în vedere strategia culturală a Brașovului pentru 2015 – 2030, care include și un studiu de consum cultural, prin care a fost măsurat impactul festivalurilor din Municipiul Brașov, festivalul de teatru de comedie a avut un impact foarte pozitiv în rândul braşovenilor, peste 60% din populația Brașovului a apreciat acesastă manifestare, motiv pentru care vom continua acest eveniment. Ca o noutate, în acest an, vreau să anunţ braşovenii că vor exista manifestări şi în spaţiul public, altul decât Teatrul «Sică Alexandrescu», în sensul că vor exista zilnic reprezentaţii în parcurile şi spaţiile publice din Braşov, precm Parcul Tractorul, Parcul Trandafirilor sau  Piaţa Sfatului”, a declarat viceprimarul Braşovului, Ciprian Bucur.

Vineri, pe 13 mai, brașovenii sunt așteptați și la un spectacol inedit de teatru, muzică și pantomimă, la Sala Patria, cu ”ActOrchestra”.

Alte articole:   Trenul Intercity Corona circulă din nou pe ruta Budapesta – Braşov

Pentru prima dată, în cadrul Festivalului Săptămâna Comediei, brașovenii sunt invitați la spectacole de teatru stradal: teatru de păpuși pentru copii, spectacole pe picioroange și cu statui vivante vor avea loc în Piața Sfatului, dar și în cartierele orașului, în perioada 9-15 mai.

La Cinemateca Patria, vor rula cele mai bune filme de comedie noi sau de colecție precum „Testamentul nou nouț” (2015) sau „Boeing Boeing” (1965).

Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Brașov.

Biletele s-au pus la vânzare ONLINE pe www.biletebrasov.ro și la casieria Teatrului Sică Alexandrescu.

Te așteptăm alături de noi pentru o săptămână de tot râsul!

Cea de-a patra ediție a Festivalului Săptămâna Comediei va avea loc între 9 – 15 mai, în Brașov, la Teatrul Sică Alexandrescu, Sala Patria și Cinemateca Patria, Coresi Shopping Resort, Piața Sfatului, Parcul Trandafirilor (cartier Răcădău) și Parcul Tractorul.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.