Chinuri și eșecuri pe linie pentru echipele de fotbal din Brașov

Chinuri și eșecuri pe linie pentru echipele de fotbal din Brașov

Înfrângeri pe linie pentru echipele de fotbal din Brașov, la ultimele apariții pe gazon de dinaintea Paștelui. În Liga a 3-a (seria a 3-a, etapa a 22-a), AFC Hărman a pierdut în deplasare în fața formației CN Dinicu Golescu, într-o partidă disputată vineri, 29 aprilie, la Câmpulung Muscel. Scorul final: 2-1 pentru gazde, la pauză 1-1.

A doua zi le-a venit rândul celorlalte trupe brașovene să-și susțină reprezentațiile. E drept, ambele cu o treaptă mai sus, adică în liga secundă (seria a doua). Ceva mai devreme a început întâlnirea pe care Unirea Tărlungeni a avut-o departe de casă, tocmai la Satu Mare. Acolo unde, Olimpia din localitate și-a tras partea leului: scor final 3-2 (2-1) pentru localnici.

La Mioveni, FC Brașov a capotat (2-4, la pauză 0-1), după o prestație modestă, care s-ar fi putut lăsa cu „daună totală” dacă portarul „stegarilor”, Mutu (foto, mai ales în prima repriză) și ratările argeșenilor (ploaie de ocazii, nu glumă!) s-ar fi transformat în goluri.

Din vară, punct și de la capăt

Concluziile iubitorilor de fotbal din Brașov, după ultimele isprăvi, sunt cât se poate de clare. AFC Hărman demonstrează, încă o dată, că se află în eșalonul al treilea datorită sărăciei generale și neputinței altora. Viitorul nu prevestește nimic serios și de durată la Hărman. Doar cu bani și reorganizare totală s-ar putea îndrepta situația.

Ce va fi la Tărlugeni din vară numai actualul primar, Iosif Kiss, poate să știe. Sau poate succesorul său în fruntea comunei de lângă Brașov. În sezonul 2014-2015, Unirea a lăsat mult de dorit ca rezultate, evoluții și atitudine. Cu mici excepții în unele etape, acolo mereu nu s-a legat ceva. E clar că pauza competițională va fi un bun prilej de decizii și, se aude, de schimbări, poate chiar majore. Schimbări nu numai la nivelul lotului de jucători, bineînțeles.

Până la urmă, FC Brașov își trăiește ultimele momente din viață, în actuala structură. Socotelile „stegarilor” s-au încheiat, inclusiv teoretic, atunci când ei au ieșit din „cărțile promovării”. Odată declarat falimentul (este doar o chestiune de timp), se va începe un nou proiect. Cu cine și cum rămâne de văzut. (foto: 7Sport.ro)

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.