blog-logo

Femeia care a vrut să îl „îngroape” pe Godină, filmată când vota la două mâini

Femeia care a vrut să îl „îngroape” pe Godină, filmată când vota la două mâini

Luana Minea, fostă directoare la Crucea Roşie Braşov, demisionară din ATOP şi din PSD, dar menţinută pe funcţia de consilier judeţean, a fost filmată în plenul şedinţei de Consiliul Judeţean în timp ce vota la două mâini, în locul colegului de la UDMR, Ambrus Carol.

„Am rămas surprins când am văzut că oameni ca Luana Minea îi place pianul. Suntem în 2016 și nu credeam că unii asta vor învățat de la unii parlamentari. Nu îmi explic de ce a făcut acest lucru. Ea zice că nu este așa ceva… Nu înțeleg cum poate fi cineva atât de inconștient, mai ales că presa este în spatele sălii de şedinţe și vede tot ce se întâmplă ”, a declarat Adrian Gabor, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov.

Alte articole:   RAR: Mașină reparată cu colțare pentru gips carton. Fiți atenți unde și cum vă reparați mașina! (Foto)

„Din punct de vedere juridic, toate documentele votate la două mâini sunt nule de drept și pot fi anulate dacă cineva le contestă la instanța de contencios administrativ”, a precizat și consilierul județean Aurelian Danu.

Întrebată de jurnaliști de ce a votat la două mâini, Luana Minea a contestat vehement acest lucru, exclamând: „Asta îmi mai trebuia!”

VIDEO – Mihaela Parghel – Monitorul Expres

Distribuie dacă îți place!
 1. Frumos elegant….
  Ce poti sa ii ceri? Cam genul acesta de oameni tind sa cred ca sunt promovati in PSD. Pacat…

  Reply
 2. Mizerabil! Nu ma asteptam la altceva de la scarba asta…

  Reply
 3. Şi ce credibilă dorea să fie atunci când a fost prinsă cu godina în sac! Şi ce se mai jeluia că nu, că nu! La coşul de gunoi al istoriei cu ea!

  Reply
 4. A, şi să nu uit! Iată ce declara după ce a fost dată în vileag de Godină: ”în acest moment mă voi adresa justiţiei pentru ceea ce se întâmplă acum, pentru că mi-a terfelit imaginea”. Vezi ce te aşteaptă, Monica PARGHEL, dacă nu o laşi în pace pe „lu’ Ana”?

  Reply
 5. Nesimtita de la PSD

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.