blog-logo

Săcele: Motoc, Paraipan şi primarul Radu Nistor au trecut la ALDE

Săcele: Motoc, Paraipan şi primarul Radu Nistor au trecut la ALDE

PNL se desface felie cu felie la Braşov. Plecarea vechilor liberali din noul PNL, trădaţi de interesele personale ale unora, arată cât de iluzorie este dragostea cu sila impusă de la Centru, prin fuziunea celor două partide.

Prăpădul de la Săcele, anunțat de newsbv.ro în urmă cu mai bine șase săptămâni se concretizează dureros pentru liberali. Astfel, după ce Daniel Onaca, unul dintre candidații din cursa internă a PNL a trecut la UNPR, odată cu aproprierea termenului limită de depunere a dosarelor de candidatură s-au precipitat lucrurile.

Conducerea județeană a PNL a decis să-l schimbe pe George Paraipan cu Lucian Pascu. Scriam și la acest moment că e greu de crezut că cei doi vor colabora în campania electorală. Din nou am avut dreptate. George Paraipan și-a dat demisia din PNL, după ce i-a fost anunțată renunțarea la candidatură „din motive personale” de unii lideri locali ai PNL. Așa se face că și Paraipan, alături de Motoc, doi dintre cei mai vechi liberali de la Brașov, au trecut la ALDE, unde Tăriceanu strânge adepții liberalismului nevirusat de PDL.

Alte articole:   Restricții multiple la Săcele

CLICK pe poze pentru a se mări!

Culmea, însă, la ALDE a ajuns și primarul în funcție, Radu Nistor, precum și fostul primar Gheorghiță Mutu Petre (acesta în urma fuziunii PLR cu PC, partidele care au format ALDE). În acest context, bătălia politică la Săcele se va duce între PSD şi ALDE, iar UDMR va avea un rol determinant pentru formarea viitoarei majorităţi în Consiliul Local Săcele.

Distribuie dacă îți place!
 1. Ati uitat sa spuneti ca si seful lor, Gigi Munteanu, -babysitter-ul lui Radu Nistor a trecut la Alde. Acesta a coordonat toata miscarea, suparat ca sclavul lui, Paraipan, a fost scos din carti de PNL.

  Reply
 2. Se pare ca ALDE are bani pt presa.

  Reply
 3. Cine se aseamana se aduna! Terci de mediocri, avizi de oportunitati……..

  Reply
 4. Filiala locală ALDE(PC) s-a destructurat în urma demisiilor survenite.
  Şi-au depus demisiile 19 membrii ai biroului executiv al filialei,inclusiv preşedintele interimar al filialei , vicepreşedinţii,secretarii şi membrii ai biroului.
  Şi-au mai depus demisiile şi alţi membrii ai filialei locale ALDE Săcele,procesul de înregistrare de demisii este în continuă deafăşurare.
  Toţi demisionarii sunt foşti membri ai Partidului Conservator ,Filiala Săcele.
  Demisiile sunt urmare a promovării candidaturii la Primăria Săcele şi pe listele de candidaţi la Consiliu Local,pe poziţii eligibile,a unor traseişti PNL şi PSD.
  Facem precizarea că până la data de 25.04.2016,filiala locală nu a fost notificată cu privire la înscrierea în ALDE a candidaţilor impuşi de afaceriştii locali,cu influenţă la cei doi copreşedinţi
  ai organizaţiei judeţene ALDE.
  Aceşti afacerişti (atârnători de ţâţele bugetului local) îşi doresc un primar şi o majoritate în Consiliul Local,care să le fie obedienţi,care să le servească interesele de afaceri cu banul public.
  Unii dintre aceşti candidaţi au participat ca şi consilieri locali ai PNL sau ai altor partide,în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local.
  Biroul Executiv ALDE Săcele,demisionar,atrage atenţia asupra unor posibile situaţii de Conflict de Interese.
  Deasemenea constatăm posibile încălcări ale statului ALDE,fapt care ar putea conduce la respingerea candidaturilor pentru Primăria Săcele şi Consiliul Local

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.