blog-logo

Mihai Sturzu, candidat independent la Primăria Brașov

Mihai Sturzu, candidat independent la Primăria Brașov

Deputatul independent Mihai Sturzu, fost preşedinte al TSD şi membru al trupei Hi-Q, şi-a depus, luni, candidatura la Primăria Braşov, el anunţând că a cheltuit aproape 4.600 de lei pentru campania de strângere de semnături.

Sturzu s-a prezentat, luni, la ora 11.30, la Biroul Electoral Municipal Braşov, unde şi-a depus candidatura şi o listă cu peste 4.300 de semnături de susţinere.

„Mi-am depus candidatura la Primăria Braşov şi vreau să vă spun un lucru foarte important. Eu sunt cel care militează pentru transparenţă şi corectitudine în administraţia publică şi din partea politicienilor pentru cetăţeni. Am făcut un calcul şi vreau să vă spun cât ne-a costat pe noi această strângere de semnături. Am cheltuit 1.641 de lei pentru autorizaţia de la Primărie, 261 de lei ne-au costat cele trei corturi, 1.112 lei, feţele de corturi, mesele – 240 de lei, scaune de plastic – 138 de lei, am avut 15 veste care ne-au costat 612 lei, imprimarea vestelor cu logo-ul nostru – 345 lei şi papetărie, pixuri ne-a mai costat încă 230 lei. În total am cheltuit 4.579 de lei, bani care au venit exclusiv din veniturile mele ca parlamentar“, a spus Sturzu într-un filmuleţ postat pe pagina sa de Facebook.

El a cerut şi celorlalţi candidaţi la Primăria Braşov să spună care au fost costurile lor în precampania electorală şi cine i-a finanţat, nominalizând câţiva dintre contracandidaţii săi – Răzvan Popa, Cătălin Leonte, Mariana Sebeni, Florian Staicu şi Cornel Comșa.

Alte articole:   Majoritatea elevilor din județul Brașov sunt testați de COVID-19 acasă, de către părinți

„Personal nu vreau să mai votăm la Braşov un candidat care este deja dator, cine ştie, poate unor grupuri de interese“, a adăugat el, citat de Mediafax.

Distribuie dacă îți place!
 1. Baga capu’ la nisip sturzule!…
  tu il reprezinti pe „alde” ponta, the same bullshit

  Reply
 2. Strutu asta e ala cu gasca, care nu poate sa stea linistita? Si Primaria e ptr lautari cumva?

  Reply
 3. Inca un lautar prost! Du-te tare cu Cornel si Florian-grisina!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate