Consilierul local Ovidiu Sârghie și-a dat demisia din PNL

Consilierul local Ovidiu Sârghie și-a dat demisia din PNL

Consilierul local Ovidiu Sârghie și-a dat demisia din PNL, din cauza modului în care a fost realizată lista de candidați a liberalilor, după criterii impuse de baronii care sunt în spatele deciziilor.

Contactat de newsbv.ro, Sârghie a confirmat decizia luată.

Întrebat dacă va opta să se înscrie într-o altă formaţiune politică, consilierul local braşovean a precizat că a fost deja contactat de reprezentanții de la două partide, dar, pentru moment, nu ia nicio decizie în ceea ce privește viitorul său politic.

„Consider că sunt unul dintre consilerii locali ai PNL Braşov care a avut una dintre cele mai consistente activităţi pe perioada mandatului 2012-2016, (preşedinte al Consiliului Local din decembrie 2014 până în martie 2016, preşedinte al Comisiei de Specialitate nr.6/Consiliul Local, iniţiator şi coordonator al unei proiecte cu impact major la nivelul infrastructurii sociale din Braşov – extindere şi modernizare Colegiul dr. Ioan Meşotă etc.). Decizia a survenit pe fondul hotărârilor recente ale conducerii organizaţiei municipale PNL Braşov care au vizat nominalizarea pe lista de candidaţi la Consiliu Local al Municipiului Braşov, din partea vechiului PNL a unor persoane care nu au avut activitate în PNL sau au activat o perioadă foarte scurtă de timp, fără a fi aplicate criteriile de performanţă profesională şi politică. De asemenea, este incalificabilă nominalizarea pe o poziţie eligibilă pe aceeaşi listă de candidaţi a unei persoane care ocupă o funcţie de conducere la MIX TV, la care se adaugă nemulţumirea majorităţii membrilor vechiului PNL din municipiul Braşov faţă de modul de repartiţie inechitabil al numărului de candidaţi aparţinând vechiului PDL în raport cu vechiul PNL”, ne-a declarat Sârghie.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Consililul Județean vrea un studiu privind estimarea potențialului de colectare separată a biodeșeurilor și a potențialului de compostare individuală
Loading...
loading...
 1. Mafia elimina orice urma de oameni corecti!

  Reply
 2. Pacat. Am fost unul dintre cei mai harnici consilieri. Oricine in locul sau cred ca ar fi actionat asa.

  Reply
 3. Votati CONDAMNATUL OPRICA -PNL !
  Daca nu esti condamnat nu esti pe lista !
  La PSD presedintele theno functionar MOHACI asociat cu inculpati av.dr.prof.uni Adam si asociati intr-o firma in care administratorul a fugit cu 1.000.000 euro si ei nu stiau nimic :))

  Reply
 4. Baiat bun intr-un fel dar cu prea multe defecte.
  Isi urmeaza interesul, deloc impartial. Urmareste clientela politica pentru propria firma de lucrari de cadastru.
  O fi normal asa? Nu stiu.

  Reply
 5. Nu a mai intrat in vederile selectionerului 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.