VIDEO Bătrână accidentată la trecerea de pietoni 13 Decembrie – Oaşului

VIDEO Bătrână accidentată la trecerea de pietoni 13 Decembrie – Oaşului

Accident pe trecerea de pietoni de la interesecţia străzii 13 Decembrie cu strada Oaşului, spre Piaţa de Miercuri, luni dimineaţă, în jurul orei 9.00.

„Un Reanult Megane a lovit o bătrână şi a aruncat-o vreo doi metri in aer. A venit Salvarea foarte rapid şi a dus-o la spital”, ne-a scris un cititor.

Femeia era conștientă.

Loading...
 1. Mda. Este trecerea de pietoni la care spun de cativa ani ca trebuie un SEMAFOR cu temporizare sau cu buton!! Pe trecerea aia traverseaza elevii Colegiului Emil Racovita si pensionari spre Casa de Pensii iar 13 Decembrie, de la Onix ;i p\n[ la giratoriu de la Faget este PISTA DE RALIU!!!

  Reply
  • Domnul Blajovan, nu s-a intrunit inca numarul de morti/raniti necesari pentru a se pune semafor acolo… Mai asteptam, sa vedem ce mai pica. Se face in schimb semafor cu buton pe Iuliu Maniu (e aproape gata), ca sa poata folosi clientii Spitalului Sf. Constantin si locurile de parcare de pe cealalta parte a drumului. Deci dvs. degeaba cereti, ca nu aveti trecerea (nu de pietoni) pe care o au actionarii acestui spital.

   Reply
 2. Mda. Este trecerea de pietoni la care spun de cativa ani ca trebuie un SEMAFOR cu temporizare sau cu buton!! Pe trecerea aia traverseaza elevii Colegiului Emil Racovita si pensionari spre Casa de Pensii iar 13 Decembrie, de la Onix si panala giratoriu de la Faget este PISTA DE RALIU!!!

  Reply
 3. Se pare ca numai politistii morti functioneaza in BV. Asa bizonul ar fi incetinit, ca de masina-i pasa, de oameni se pare ca nu.

  Batranica s-a vazut ca s-a grabit cat a putut sa nu-i deranjeze pe domnii soferi grabiti.

  http://www.brasovultau.ro/articol/stiri/accident-teribil-pe-strada-13-decembrie-totul-a-fost-filmat-foto-video.html

  Reply
  • S-a grabit prost… a alergat exact in fata lui … a trecut de mijlocul strazii cand cel cu masina mai avea 5-6 m pana la trecere… Si asta cu vw rosu era sa o ia pe capota, abia s-a oprit…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap