blog-logo

(R)Evoluţie la Festivalul de Film Istoric de la Râşnov

(R)Evoluţie la Festivalul de Film Istoric de la Râşnov

A VIII-a ediție a Festivalului de Film Istoric (FFIR) se va desfășura în perioada 27 iulie-7 august în Cetatea Râșnov și la Cinematograful Amza Pellea, tema principală abordată în cadrul Școlii de Vară și în timpul Festivalului de Film Istoric fiind (R)Evoluție.

„În cadrul celei de a opta ediții, 15 studenți și masteranzi pasionați de istorie vor putea participa gratuit la Școala de vară ASTRA. Pentru a putea câștiga unul din locurile disponibile, prin care vor avea acces la toate evenimentele festivalului și vor fi acoperite integral costurile de cazare și masă, tinerii trebuie să trimită un material cu tema «Ce subiect de film ai alege din perioada 1945-2015»”, au precizat organizatorii într-un comunicat de presă.

Alte articole:   Aproape 1.400 de elevi, din 52 de clase din județul Brașov, învață în online

Aplicanţii trebuie să aibă vârsta între 18 ani, împliniți cel târziu la 28 iulie 2016, și 26 de ani, să cunoască limba engleză, la nivelul mediu sau avansat. Organizatorii își rezervă dreptul de a face selecția aplicanților înscriși, în limita celor 15 locuri disponibile. Materialele selectate vor fi publicate în materialele de promovare ale evenimentului în scop non-comercial.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate