blog-logo

Pentru PSD-iștii brașoveni, Dragnea este nevinovat

Pentru PSD-iștii brașoveni, Dragnea este nevinovat

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, la doi ani de închisoare cu suspendare de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul „Referendumul”.

Liviu Dragnea a făcut primele declaraţii, după condamnare. „Este o condamnare profund nedreaptă. Nu comentez dacă este legală sau nu. Am avut o discuţie în partid, m-a interesat să aflu de la colegi ce ar însemna o retragere a mea acum, pentru zecile de mii de candidaţi ai PSD. Părerea unanimă a fost că ar putea destabiliza activităţile de campanie şi ca PSD ar putea să nu obţină scorurile aşteptate. În aceste condiţii, am decis să rămân, în continuare, în această funcţie şi să gestionez campania electorală. Vom mai avea o discuţie, după alegerile locale„, a declarat preşedintele PSD.

„Sentinţa în Dosarul «Referendumul» este definitivă, prin urmare nu mai poate fi discutată sau contestată. Pentru PSD, instanţa neoficială, şi în faţa căreia liderul a venit, nevinovăţia sa este indiscutabilă. Din aceste considerente, social-democraţii se declară solidari cu preşedintele Liviu Dragnea, căruia nu au ce să-i reproşeze. Îi cer şi se oferă să păstreze unitatea, de la vârf până la cea mai mică organizaţie, mai ales acum, când PSD este pe cale să câştige alegerile locale”, a precizat preşedintele interimar al PSD Braşov, Mihai Mohaci.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Guvernul Ciucă cere cultelor religioase să sprijine procesul de vaccinare
  1. instanţa neoficială 23 aprilie 2016, 5:15 PM

    Cand va faceti staborul vostru? :))))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate