Apa caldă arde! La propriu

Apa caldă arde! La propriu

Un braşovean, client Tetkron, a ajuns la Spitalul Judeţean Braşov cu arsuri grave la ambele picioare din cauza apei clocotite pe care a pus-o la încălzit ca să se spele.

„Suntem în secolul al 21-lea. Ne scăldăm în democraţie. Ceauşescu este deja oale şi ulcele. Cu toate acestea, în prezent unii braşoveni mai sunt siliţi să folosească în locuinţe oale şi ulcele. Ca să încălzească apă! Ca să se spele! La scurt timp de la dispariţia apei calde curente într-un areal important al oraşului, apare prima victimă a acestei situaţii (vezi imaginea anexată). Adică un cetăţean se arde. Este ars de două ori în acelaşi timp: de apa fiartă şi de aleşii locali. Acum este internat în spital. Deşi aici încălzirea centrală funcţionează, el nu mai poate beneficia de ea până se va vindeca. Deoarece există pericolul repetării situaţiei, propun să se ia, de urgenţă, în Consiliul local, decizia de a se monta în toate apartamentele afectate limitatoare de viteză, pentru a-i obliga pe cei care cară apa de la bucătărie la baie să nu se grăbească. Se obţin câteva avantaje imediate: numărul de victime se va reduce drastic, iar montatorii de limitatoare vor face şi ei un ban grămadă, acum, că cele de pe stradă vor fi îndepărtate. Din păcate, sumele necesare vor fi alocate din banii noştri, puţini cum sunt. Ce-ar fi însă să fie preluaţi din conturile celor care au dus Braşovul în situaţia aceasta? La final, îi somez pe toţi candidaţii în alegeri să nu îndrăznească să-şi facă imagine electorală pe seama informaţiilor şi abordărilor cuprinse în această postare. În schimb, îi rog pe toţi cetăţenii de bună credinţă să le spună, lor, candidaţilor, părerea necenzurată despre această intolerabilă situaţie”, scrie dr. Dan Grigorescu pe pagina lui Facebook.

Alte articole:   Polițiștii avertizează! Metodă de înșelăciune, adaptată situației de criză!
Distribuie dacă îți place!
Loading...
  1. Ce agenda interesanta!
    Un constructor face praf o conducta, o parte dintre brasoveni ramane fara apa rece, iar de vina este…..Tetkron!
    Un brasovean isi incalzeste apa, o transporta din bucatarie in baie, se arde pe picioare pentru ca s-a grabit si de vina este…..Tetkron!
    Oare ce alte motive veti mai gasi sa dati vina pe Tetkron! Azi mi-a franat unul in fata ca un idiot! Cred ca e din cauza… Tetkron!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.