blog-logo

Tâlhar căutat de poliţiştii din Koln, găsit la Şercaia

Tâlhar căutat de poliţiştii din Koln, găsit la Şercaia

Polițitii din Voila au depistat un tânăr de 18 de ani, care era urmărit internaţional, în satul Hălmeag, comuna Șercaia.

Tânărul este căutat de autorităţile judiciare germane din Koln, care au emis pe numele lui mandat internaţional de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, furt și fraudă pe calculator.

„Tânărul este suspectat că, în perioada septembrie 2014 – iulie 2015, a deposedat prin violență o persoană de sex feminin de un telefon, a sustras o bicicletă, a furat cinci telefoane dintr-un magazin și a sustras un portofel în care se afla un card, cu ajutorul căruia a retras ulterior de la un bancomat suma de 500 de euro”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, cms. Liviu Naghi.

Alte articole:   Program de educație muzeală pentru elevi. Activitățile se vor desfășura în aer liber

Tânărul a fost prezentat  ieri Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore.

Acesta a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, iar în cursul zilei de azi va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare, în vederea extrădării.

Distribuie dacă îți place!
  1. dar de ce nu spuneti si carei etnii apartine cioara asta…sau asta e rasism si nu nu e politic corect?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate