blog-logo

Voi fi primarul brașovenilor, nu al politicienilor. Jocurile politice sunt mizerabile

Voi fi primarul brașovenilor, nu al politicienilor. Jocurile politice sunt mizerabile

Ultimele doua săptămâni au fost pentru mine o confruntare puternică între reformatorii din PSD Brașov și echipa fidelă fostului președinte, Constantin Niță. La propunerea Biroului Național al PSD, sub semnătura lui Liviu Dragnea, am fost invitat sa mă alătur social-democraților în bătălia pentru primărie.  Am știut că va fi aproape imposibil de schimbat structura construită de fostul președinte, o structură vândută intereselor de grup pe care acesta le are împreună cu actualul primar, George Scripcaru. Dar am considerat că este de datoria mea să încerc!

Cei doi stăpânesc și controlează orașul de 16 ani. Firmele agreate de aceștia sunt favorizate în Brașov, și doar pentru a satisface interesele acestor baroni. Vă reamintesc faptul că George Scripcaru este trimis în judecată pentru corupție, pentru luare de mită, mai exact. Constantin Niță viziteaza și el din când în când sedii ale DNA din țară. Este unul dintre cei care au prăbușit industria brașoveană. Când și-a dat demisia, cu doar două luni înainte de campania electorală, mulți dintre noi am crezut că se va retrage cu totul. Nu a făcut-o. A rămas în spatele oamenilor lui de încredere, pe cei care au pierdut și vor pierde în continuare alegerile în favoarea lui George Scripcaru. Oameni pe care i-a pus pe listele de candidați la Consiliul Local. Un joc murdar pe care Constantin Niță vrea să îl continue.

Alte articole:   ÎN DIRECT Sebastian Rusu, despre „angajările” făcute de Primărie pe ușa din dos a Agenției Metropolitane

Conducerea de la Bucuresti s-a constrazis singură. Dupa o vizită făcută lui Liviu Dragnea de către fostul președinte PSD de la Brasov, decizia de a fi eu candidatul acestui partid s-a schimbat. Într-o ședință urâtă a Comitetului Municipal, aparatul de partid controlat de Constantin Niță și acoliții lui a decis că Răzvan Popa este soluția PSD pentru primăria Brașovului. La o nouă întâlnire la Bucuresti, contrazicându-și ipocrit propria decizie, Liviu Dragnea a ridicat din umeri. Brașovul poate rămâne la cheremul celor care l-au jefuit și trădat ani de zile.

Eu am conștiința curată, am încercat să fac curățenie în partid. Am declarat public că nu voi accepta lista de consilieri a fostului președinte. Dar interesele sunt prea mari, totul e vândut și traficat în Brașov de acești baroni care se cred eterni. Singura soluție pentru a-i da la o parte și a scoate Brașovul din ghearele corupției generalizate este să-i schimbăm prin vot.

 • Cătălin Leonte,
 • candidat independent la Primăria Brașov
Distribuie dacă îți place!
 1. Domnu Leonte, va felicit pentru cum abordati situatia actuala: direct si sincer. Cred ca aveti sanse sa fiti sustinut de multi brasoveni. Cred ca si de cei care au tinut pina acum cu partidele cunoscute. Ati facut totusi o mare greseala cand ati luat de buna propunerea PSD de acum doua saptamani. Acum aveti stirbita credibilitatea de independent. Pe mana unor papusari.

  Reply
 2. Am uitat sa mentionam anumite lucruri. Nu cumva dvs. v-ati dus la Bucuresti cu niste sondaje eronate? Cu cine v-ati dus la Bucuresti? Ce cauta Hogea in tratativele de la Bucuresti? Nu sunteti putin cam ipocrit?

  Reply
  • Frank Underwood 21 aprilie 2016, 4:15 PM

   Draga Razvan sau brasoveantrist cum iti place sa te numesti, din cate se poate observa in presa cat si pe facebook toate sondajele ( mai putin ala masluit de voi ) il dau pe Catalin Leonte peste tine…..deci care este sondajul eronat?

   Reply
 3. Vreau si eu ce fumeaza astia de la PSD de il vad peste tot pe Hogea. Altceva nu stiti? Vreau sa vad si eu o poza. Altcineva in afara de Obama si Nita care sa se planga peste tot ca el face jocurile in Brasov nu prea am mai zarit in Brasov

  E o vorba in popor: Hotul stiga hotul.

  Reply
 4. Cred ca tovarasul Pateu este in fibrilații acum ca a fost adus inapoi in tara

  Reply
 5. Frank Underwood 21 aprilie 2016, 4:43 PM

  Dupa ce incercati sa preluati controlul PSD Brasov printr-o manevra mizerabilă de culise, cu ajutorul unui secretar de la Bucuresti, veniti sa ne spuneti ca nu faceti jocuri mizerabile de culise?

  Reply
  • Pai in afara de Obama care spammeaza telefoanele oamenilor din PSD cu mesaje de fata mare nu prea am vazut vreu joc de culise. Dar totusi vreau si eu ce fumati voi 😀

   Reply
 6. Săptămâna viitoare tot independent?

  Reply
 7. du-te băi leonte la culcare cu dragnea, ponta, pateu….si tot grupul infractional al psd. nu mai prostiti pe nimeni, penalilor.

  Reply
 8. Asa de mult imi plac postacii lui Nita.
  Atat de frica va este ca pierdeti tot ce ati furat de 16 ani incoa’?

  Reply
 9. cetatean turmentat 22 aprilie 2016, 8:28 AM

  Acum ca a „aterizat” si Maior sunt tare curios cum dorm anumite personaje din politica brasoveana. De exemplu tovarasul Pateu, copilul ala de bani gata….a aparut printr-un ziar la un moment dat, cred ca dutu il chema, Obama intitulat si primarul de purcareni.

  Reply
 10. Voiam să zic, uite bre, ce a albit Leonte. Apoi mi-am adus aminte că și eu am fire de păr alb în barbă.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate