blog-logo

Şcoala Altfel, la Canionul Şapte Scări

Şcoala Altfel, la Canionul Şapte Scări

Dacă tot a trecut Codul Galben de ploi, Canionul „7 Scări“ este accesibil, de astăzi, turiştilor, precum și elevilor, care pot vizita acest defileu în cadrul programului „Școala Altfel”.

Orele de vizitare sunt 10.00 –  18.00. Costul unui bilet este de 10 lei pentru aduți, și 5 lei pentru copii, elevi și studenți.

Defileul este format din şapte trepte cu înalţimi între 2.5 şi 15 metri, care îi dau numele şi care se transformă în cascade atunci cînd volumul de apă al pîrîului Şapte Scări creşte. În 2013, obiectivul turistic a fost complet renovat, scările şi pasarelele din lemn fiind înlocuite cu unele din oţel zincat.

Alte articole:   Workshop, la Brașov: „Prevenirea și gestionarea afecțiunilor musculoscheletice de origine profesională”

La Canionul „Şapte Scări“’ se ajunge din DN1 Bucureşti Braşov până la cabana Dâmbul Morii, apoi pe drum marcat cu bandă galbenă aproximativ o oră de mers. Dacă mijlocul de transport este trenul, se coboară la staţia Timişul de Jos, apoi până la cabana Dâmbul Morii, după care traseul marcat până la Canionul „Şapte Scări“.

Distribuie dacă îți place!
  1. Pârâul se numeşte Şipoaia, nu Şapte Scări.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.